Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Ellebækvig

Ellebækvig er en lille del af Gamborg fjord, hvis du fisker pladsen Svinø nord og forsætter vestover, ender du inde i den lille vig Ellebæk.
Stedet ser umiddelbart ret kedelig ud, men tag ikke fejl, der er her til tider betydelige mængder af havørreder. Både om vinteren, foråret og efteråret. Chancen for en god fisk er næsten altid tilstede her.

Man kan også vælge at fiske helt inde i bunden ved Svinø Bådelaug både på syd og nordsiden er der fisk, tit helt inde ved sivkanterne, det vil derfor være en fordel med en bellyboat, og derfra affiske sivkanterne.
Bunden er mange steder meget mudret.

Ved færdsel på nordsiden af Ellebækvig, bedes i respektere markerne, i stedet for at vandre over dem, tage sivene langs fjorden. Ejeren af marken vil helst ikke have vi færdes der. På sydsiden lad være med at parkere så det generer dem der bor i området.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Forslag Til Flue

The Pink Cormorant

Krog: Partridge CS54 saltwater eller Kappa Owner SW i str. 4-8
Krop: Ice dub pink
Øjne: Sorte kuglekæde
Butt: Fluoriserende Pink
Hale: Hacklestrå af grizzly fjer samt et speyhackle fjer, farve salmon pink
Følehår: Supreme hair farven tan
Hackler: 2 stk. Speyhackle fjer, farve salmon pink

Fluebinder: Michael Møller
Ophavsmand: Michael Møller

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk