Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Gennerbugt revlen

Genner Bugt sydsiden ved fiskepladsen Revlen. 
Der bliver hurtigt dybt, de 15 meter vand kan nås med et kast med blink. Der kan fiskes ud på selve revlen, her er meget sandet, men også tang- og muslingebælter. Ellers vades der langs med skoven ind i Dybvig bugt, med mere varieret bund.
I bugten går vegetationen helt ned i vandet, bagkast er svært især ved høj vandstand.

Tip: Pga. Genner Bugt´s store dybde, som går tæt ind under land, er der ofte rigtigt godt torskefiskeri fra land. Der fiskes som regel efter mørkets frembrud, der fanges pæne torsk på blink taget hjem lige over bunden, men også fluefiskere har haft heldet med sig når torskene i mørket trækker ind på det lavere vand.
I dagtimerne finder man torsken uden for kastevidde, men dog ikke længere ude end de kan nås via flydering. Dog skal man passe på, bugten er meget åben her, at man ikke driver til havs

Kørselsvejledning:
Adresse: Sandskærvej, Løjt Kirkeby. I centrum af Løjt Kirkeby, kør mod camping/feriecenter/Barsø ad Barsøvej eller Hundklem, hold til venstre i Y-krydset ad sandskærvej, kør forbi campingpladsen, hvor vejen går over i markvej, følg vejen hele vejen ud til revlen.
Parkering / turisme. Parkering finder sted i vejside ude på selve revlen. Stedet ligger i forbindelse med campingplads, feriecenter og bådlaug.
Der kan i sommerhalvåret være temmelig overbefolket, badegæster er her også når vejret er godt pga. den fine sandstrand på selve revlen og ind mod bådlauget.

SE KORDINATER HER

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2020 by Fluefiskersiden.dk