Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Jørlbjerg

Jørlbjerg er selve udmundingen på Haderslev fjord´s sydside.
Man fisker ind mod fjorden mod Stevelt. Der er på hele strækket, indtil Stevelt meget lavt. Bunden er til at starte med ren sandbund, men efterhånden som man bevæger sig ind i fjorden, kommer der store sten, muslingebanker og tangbælter.
Efter ca. en kilometer kommer man til tangen der går et par hundrede meter ud i vandet (Stevelt – øst ). Her vades ud til sejlrenden.
Der er hele vejen ud god fast bund. Det bliver hurtigt dybt på vestsiden, som er præget af store muslingebælter samt blæretang. På østsiden er der noget mere fladt, men man kan stadig komme tæt på sejlrenden. Ude på spidsen står man på kanten af sejlrenden.

Kørselsvejledning:
Fra Haderslev mod Åreøsund, gennem Starup, efter 4-5 kilometer kommer man til Øsby, I Øsby drejes til venstre mod Stevelt ad Korsvej. Følg vejen til den ender i T-kryds, her drejes til højre ad Steveltvej. I skovbrynet drejes til højre ad Jørlbjerg, denne vej ender i et T-Kryds, den vej hedder også Jørlbjerg, drej til venstre. Følg vejen indtil du er ved vandet( ca. 2 kilometer )

SE KORDINATER HER

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk