Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Skanseodde

   
Det er ikke uden grund at Østerstrand er besat med bundgarn fra Trelde Næs over den Blå Sten til Skanseodden.
Skanseodden er ikke en stor plads men man kan sagtens være en to –tre stykker ad gangen. Det er det lille hotspot ved nr. 2 høfte fra Shellhegnet der er stedets kerne. Især for begyndere i kystfluefiskeri. Dette høfte er skredet sammen og har dannet er lille rev der kan dækkes med kast på 10 – 20 meter så her kan alle være med.
   

Jeg har gjort den erfaring med høftet at højvande eller stigende vand er bedst for så er der strøm over revet. Vindretningen er ikke så vigtig men østenvind kan gøre vandet plumret men slet ikke så slemt som ved den blå sten. Jeg står helst i vandkanten på høftets venstre side så strømmen fører flue/blink over revet, ofte hugger fisken når flue/blink er mellem klokken 2 og 3 hvilket er 2-3 meter fra land så lad for guds skyld være med at stå på selve høftet når du fisker her.

Om stedet har en årstid hvor det er bedst ved jeg ikke for de få der fisker der jævnligt jeg snakker med fanger hele året dog mest om natten om sommeren. Selv har jeg de bedste tider i vinter – forår ved solnedgang og højvande.

Når man nu er flere på stedet skal men ikke snyde sig for en tur med spindestangen hen mod Shellhegnet på en vindstille dag med strøm afsløres der flere store sten der laver strømhvirvler i overfladen.

SE KORDINATER HER
55.560472, 9.765639


God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk