Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Sønderskov

Strømmen kan være ret hård i bæltet ,så der skal vades med forsigtighed. Hvis man parkerer ved den gamle camping plads kan man følge skovstien til vandet, der kan fiskes med det samme man kommer til stranden. Går man til højre, er der et fint stenrev ud for det lille sorte sommerhus, der ligger helt nede ved vandet. Længere henne af stranden kommer der nogle skrænter, starten af disse er et hot spot. Ved lav vandstand kan man vade ud på første revle og fiske effektivt af. Stedet er næsten godt året rundt, har oplevet kanonfiskeri ved aftentide og fiskeriet var godt også efter kl.24.00, dette var allerede i april.

Stedet kaster hvert år fine fisk af sig , dog har jeg ikke været blandt de heldige. Besøg pladsen jævnligt lige pludselig er ørreden der. I Efteråret trækker der store fisk forbi der er på vej til åen, på stille dage kan man se fiskene langt ude, nogle af de lokale fiskere bruger da tunge blink, der kan kastes langt ud, men prøv en dag i efteråret med rusk og regn, da vil der være større chance for at møde de store inde under land.
Der er gode badekar langs hele kysten, fisk stenhøfderne af. Strækket er utroligt varieret med gamle træer der er skredet i havet, derfor er det meget vanskeligt at gå langs kysten på denne strækning, bunden består for det meste af sten og tangskove, har vi i en periode haft meget nedbør kan vandet være meget leret, dette bør absolut ikke afholde dig fra at prøve lykken på strækket, der indbyder til et spændende fiskeri.

SE KORDINATER HER
55.527725, 9.690642


God fornøjelse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk