Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Starup

Pladsen er præget af blød bund, få muslingebanker og ser i det hele taget ret kedelig ud. Sejlrenden ligger kun et fluekast væk. Vaders er nødvendig pga. høje siv på bredden, man kan dog sagtens vade ud så man kan få et fornuftigt kast ud mod sejlrenden.
Dog skal man ikke glemme at kaste langs– og ind mod bredden da det ofte er her fiskene står. På trods af pladsens spartanske udseende kan den ofte holde mange fisk.

Der parkeres på kirkens parkeringsplads bag kirken ligger Starup fiskelaug her er der fredet, samt resten af inderfjorden i vestlig retning, først 300 meter længere udad i østlig retning må fiskeriet påbegyndes. Der kan fiskes hen til Helårsfredningsbæltet ved Lønt Bæk det er et stræk på ca. 660 meter og ender ved nogle gamle bolværks pæle der stikker ca. 2 meter op af vandet, normalt stopper man fiskeriet inden disse pæle.
SE FREDNINGEN HER

Kørselsvejledning:
Kør til Haderslev havn og følg vejen på sydsiden mod Årøsund. I Starup by drejes til venstre ned til kirken, der parkeres på kirkens parkeringsplads. Bag kirken ligger Starup Bådlaug, her og cirka 300 meter længere ud i fjorden er fredet, så følg fjorden de 300 meter ud til et mindre bådlaug.

SE KORDINATER HER
55.247964, 9.532054

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk