Stevelt

Beskrivelse af Stevelt Haderslev fjord. 
Går man til venstre er den bløde bund præget af tang og muslingebanker, der skal her vades i det lave vand. Man kan gå helt ud til den østlige spids, ca. 1 kilometer, her fiskes på den lille odde ud mod sejlrenden, samt ind i fjorden foran jagthuset.
Der kan vades langt ud så her er fin plads til bagkastet. Går man til højre kommer man ud mod den sidste spids i fjorden(Stagodde). Her skal der også vades, bunden er blød, store muslingebanker og til tider rigtig stærk strøm. ”Stevelt” kan nok betegnes som fjordens ”klassiker”

Kørselsvejledning:
Adresse: Steveltvej. Fra Haderslev mod Åreøsund, gennem Starup, efter 4-5 kilometer kommer man til Øsby, I Øsby drejes til venstre mod Stevelt ad Korsvej. Følg vejen til den ender i T-kryds, her drejes til højre ad Steveltvej, følg vejen gennem skoven til den ender ved Stevelt Bådlaug. Parkering: På bådlaugets plads er der skiltet med privat parkering. Kommer man ude for sæson, har de normalt ikke noget mod at man parkere her. På weekender i sæson er man nødsaget til at parkere i vejsiden på den i forvejen temmelig smalle vej.

SE KORDINATER HER
55.280824, 9.650206