Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Efter en årrække med flue på kysten, er jeg kommet frem til at der ikke behøves ret mange fluer i æsken, for at dække årets gang på kysten. Min passion til fluefiskeri og fluebinding, har udviklet sig gennem årene, det hele startede tilbage i starten af 70 erne hvor jeg deltog i forskellige aften kurser, besøgte ligeledes KE-fluer der havde til huse lige ved siden af hvor jeg boede i Tønnesgade i Vejle, der blev observeret og suget til sig af al den viden de havde.

Jeg har prøvet mange fluer, fluer der fangede fiskeren mere end fisken, og ikke fangede en s..d, fluer der lignede noget der var løgn, men fungerede optimalt og fangede rigtig mange fisk.

De sidste par år har jeg testet, og fundet en lille håndfuld fluer gode, så gode at jeg har solgt lidt af dem, gennem siden her, og på FaceBook udgaven af Fluefiskersiden.

Fluerne er alle hurtigt bundne fluer, det er fiskefluer, ikke udstillings fluer, men de fungerer upåklageligt, skulle jeg hilse og sige, har fået lidt feedback fra andre fluefiskere, der pointerer at fangstgarantien ikke er løgn, dejligt at få disse tilbagemeldinger fra venner der bruger fluerne.

Jeg har ligeledes valgt at dokumentere mine fangster med de givtige fluer på YouTube hvor i kan følge mine fangster året rundt på min kanal.

Er du ikke til fluebinding kan du vælge at købe lidt fluer her i Fluebiksen
 

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2019 by Fluefiskersiden.dk