Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskeri Stenhøj strand

Strækningen består af en dejlig varieret leopardbund. Hver år fanges der flere store fisk på denne strækning.
Man bør give dette fantastiske sted en chance.

Vadning
Vadning besværliggøres af de mange sten og det dybe vand, fine badekar  langs kyststrækningen.
Flere steder ligger der træer ude i vandet, træer der er skredet ned fra skrænterne herude, på grund af det plastiske ler, der til tider skrider ned på stranden. Skrænterne herude giver også en god læ for vinden, når den kommer fra nordvest og nord.

Kæmpe fisk
Fredericia fiskeren Louis Olsen tog for en del år siden en kæmpe havørred, her på denne strækning. Det var på hans hjemmelavede woblere, han var ferm til at lave disse woblere, jeg købte en af ham for en del år siden, den har sine havørreder på samvittigheden.
Billedet er en af mine fangster, +5 kilo dog taget på fluestangen.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Parkering

Forslag Til Fluer

The Brown Shrimp

Fluen er super når rejerne er ved kysten, fisk den gerne i de små badekar, blandt tangskove, ålegræsbælter, fioliner og ved revlebrud Den er bundet på en NS156 Ahrex Traditional shrimp
UV Chenille Pearl.
Hackler Ginger Whiting Spey.
Kuglekædeøjne.
Brun tråd

Jubilæum 20 år

Mit navn er Michael W. Møller, har fisket på kysten efter havørreden siden jeg var 14 år. Jeg har på siden her delt en masse gode fiskepladser, de er alle beskrevet af en lille flok entusiastiske sportsfiskere, venner og bekendte, og undertegnede. Følgende skal nævnes med stor tak, Ole Jensen ( Bageren), Rene Staal, Claes Harvald, Morten Boesgaard, Klaus Jepsen og Rene Kristensen, alle sportsfiskere med en solid baggrundsviden, omkring vore alles elskede hobby lystfiskeriet.
2002 gik jeg i gang med beskrivelserne, i 2022 er det 20 års jubilæum på siden, der vil komme informationer omkring dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk