Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Fiskeri Ibæk Strandvej

Fiskeri Ibæk StrandvejFiskeri Ibæk StrandvejFiskeri Ibæk StrandvejFiskeri Ibæk Strandvej

Fiskeri Ibæk strandvej

Denne strækning kan fiskes i spidse sko og jakkesæt, hvis det er det man vil. Man kan også vadefiske, ved skroget inde ved broen, er der store chancer for fisk i vintermånederne, samt det tidlige forår da bunden er meget mudret der, der er ligeledes en del børsteorm.

Sandes Have

Ved Sandes have et hus der ligger ca. 600 meter fra broen er der et stort rev der kan af fiskes, mange gange med stor succes, hver år bliver der fanget fisk over de 3 kg. stedet fisker godt i vandskiftene, samt tidlig morgen, og sen aften, om sommeren kan der ligeledes fiskes.

Træhytten

Lidt længere ude er der en bugt lige ved et stort træhus der ligger ved vejen, der er der også gode chancer for fast fisk. Så er vi nået til de 2 slæbesteder, begge steder fanges der tit havørreder.

Ibækken

Ved Ibækken fiskes der ligeledes over en rigtig fin varieret bund, husk fredning i perioden 16.9. til den 15.1.

Ved Munkebjerg

Næste plads er ved opkørslen til Munkebjerg, der parkeres på den store P plads inden opkørslen, og der fiskes lige nedenfor og ud ad mod Saltbæk, Ibæk Strandvej må siges at være en af de steder i fjorden der fanges flest fisk, her til skal så siges at det ligeledes er det sted der kommer flest fiskere, men plads er der nok af, man behøver ikke stå skulder ved skulder, hele strækket er fint Havørredvand. Særfredning fra broen og indad i fjorden.
Første billede herunder viser Thomas Mølgård Madsens PR flot havørred.

 

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.

Køb Fisketegn

Husk Fisketegnet

Link til særfredningen, Bolebæk og Ibækken

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. der viser fredningsbælterne. Man skal huske at aktivere sin GPS på smartphonen.
Du henter den via Google Play
Der downloader du denne

 

SE KORDINATER HER
55.690468, 9.584428


Fiskeri Ibæk strandvej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk