Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Fiskeri Boller

Fiskeri BollerFiskeri BollerFiskeri BollerFiskeri Boller

Fiskeri Boller Horsens fjord starter ude på stensætningen, hvor man fisker på relativt dybt vand.

Bemærk at på vestsiden af stensætningen, er der udvidet helårsfredning, pga. udløb fra Dagnæs bæk, Bygholm å så er der selvfølgelig de periodiske fredninger,  i østlig retning.
SE FREDNINGSBÆLTER HER

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. Husk GPS skal være slået til, så har du også mulighed for at se hvor du er i forhold til fredningen.
Du henter den via Google Play
Der downloader du denne

Ellers bevæger man sig østover, og fisker på et meget lavvandet område spættet med småsten, muslinger og småbuske af tang. Husk altid at affiske fra strandkanten, inden der vades alt for langt ud (har selv set store stimer af jagende havørreder meget langt inde).
Længere ude i området kommer der flere store sten, et oplagt sted for jagende ørreder og dem som jager dem. Boller er en udpræget vinter- forårsplads.

Generelt om Horsens Fjord. Horsens fjord har en stor bestand af skarv, hvor nogle fisk kan have mærker fra disse fisk. Den største koloni i dk. ligger på den lille Vorsø på nordsiden. Horsens fjord har en del havdambrug, disse begynder ude ved Borre knob, og forsætter resten af vejen ud ad fjorden, derfor kan man opleve løsslupne Steelheads til tider.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.

Køb Fisketegn

Husk Fisketegnet

Kørselsvejledning

Fra Vejle kører man mod Horsens på Horsens landevej (el. tag motorvejen til afkørsel 57 Horsens S, og kør mod Horsens ), til man møder skiltet mod Glud/Juelsminde, og følg skiltene mod disse byer. Ca. 6-7 km længere ude møder man et skilt mod boller, som man kører imod. Man parkerer på p-pladsen som kommer efter ca. 1,5 km, derefter er der en lille gåtur ned til vandet.

SE KORDINATER HER


Fiskeri Boller

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk