Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskeri Boller

Fiskeri Boller Horsens fjord starter ude på stensætningen.

Her fisker man over relativt dybt vand.
Bemærk at på vestsiden af stensætningen, er der udvidet helårsfredning, pga. udløb fra Dagnæs bæk, Bygholm å så her er der selvfølgelig fredninger,  i østlig retning.

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. Husk GPS skal være slået til, så har du også mulighed for at se hvor du er i forhold til fredningen.
Her downloader du den.

Ellers bevæger man sig østover, og fisker på et meget lavvandet område spættet med småsten, muslinger og småbuske af tang. Husk altid at affiske fra strandkanten, inden der vades alt for langt ud (har selv set store stimer af jagende havørreder meget langt inde).

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Generelt om Horsens Fjord. Horsens fjord har en stor bestand af skarv, hvor nogle fisk kan have mærker fra disse fisk. Den største koloni i dk. ligger på den lille Vorsø på nordsiden. Horsens fjord har en del havdambrug, disse begynder ude ved Borre knob, og forsætter resten af vejen ud ad fjorden, derfor kan man opleve løsslupne Steelheads til tider.

Længere ude i området kommer der flere store sten, et oplagt sted for jagende ørreder og dem som jager dem. Boller er en udpræget vinter- forårsplads.

Parkering

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk