Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Svinø nord

Svinø nord

Svinø nordSvinø nord

Svinø nord

Her er et flot sted, med udsigt til både syd siden og nord siden af Gamborg fjord. Her fra kan man også se ud mod Lillebælt. Der er her dybt vand helt ind under land med skrænter enkelte steder.

Bunden kan være blød, hvis man går til højre indad i vigen, stedet ligger inde i en gren af fjorden ved navn Ellebækvig, med Svinø bådelaug inderst inde i denne fine vig. Tæt på Gamborg by.
Så pas på ved vadning ind mod byen. Ved lavvande kan ses små musling banker et stykke ude, så let grej vil være at fortrække.

En fluestang kan gøre under værker her. Fiskes der til venstre hen mod Nudist lejren fiskes der på meget dybt vand, med fine tangbælter. Her er der god chance for at se fine fisk springe.
Der er her en del private veje. Men hvis man viser hensyn og holder pænt inde i siden er det som regel ikke noget problem.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.

Køb Fisketegn

Husk Fisketegnet

  1. Der køres af hoved vejen fra Middelfart mod Assens.
  2. Ca. 5 km ude på højre drejes der til højre mod Gamborg.
  3. Gamborg by passeres og der køres forbi lystbådehavnen til vejen slår et venstre knæk.
  4. I selve svinget køres/vandres der mod naturist camping pladsen Helt oppe ved campingpladsen følges stien mod nord igennem skoven ned til vandet.
SE KORDINATER HER

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk