Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Svinø nord

Her er et flot sted, med udsigt til både syd siden og nord siden af Gamborg fjord. Her fra kan man også se ud mod Lillebælt. Der er her dybt vand helt ind under land med skrænter enkelte steder.

Bunden kan være blød, hvis man går til højre indad i vigen, stedet ligger inde i en gren af fjorden ved navn Ellebækvig, med Svinø bådelaug inderst inde i denne fine vig. Tæt på Gamborg by.
Så pas på ved vadning ind mod byen. Ved lavvande kan ses små musling banker et stykke ude, så let grej vil være at fortrække.

En fluestang kan gøre under værker her. Fiskes der til venstre hen mod Nudist lejren fiskes der på meget dybt vand, med fine tangbælter. Her er der god chance for at se fine fisk springe.
Der er her en del private veje. Men hvis man viser hensyn og holder pænt inde i siden er det som regel ikke noget problem.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Kørselsvejledning

Vil lige fortælle at stedet her kan der kun beskrives vejen dertil, da det er op til ens samvittighed hvor/hvordan man vil parkere. Her er nemlig privat vej.
Men hvis man viser hensyn og holder pænt inde i siden, er der som regel ikke noget bøvl. Men det er jer selv der afgør det.
Der køres af hoved vejen fra Middelfart mod Assens, ca. 5 km ude drejes der til højre mod Gamborg.
Gamborg by passeres og der køres forbi lystbådehavnen til vejen slår et venstre knæk.
I selve svinget køres/vandres der mod naturist camping pladsen.
For enden af vejen hvor der drejes op mod campingpladsen drejes der stedet til venstre.
Det traves hen til indlands søen hvor den løber ud i havet.
Her fiskes der i begge Retninger

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk