Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskeri Sønderskov

Sønderskov

Fiskeri  Sønderskov

Strømmen kan være ret hård ved Sønderskov, så der skal vades med forsigtighed. Hvis man parkerer ved den gamle camping plads kan man følge skovstien til vandet. Der kan fiskes med det samme man kommer til stranden. Går man til højre, er der et fint stenrev ud for det lille sorte sommerhus. Der ligger helt nede ved vandet.

Skrænterne

Længere henne af stranden kommer der nogle skrænter. Starten af disse er et hotspot. Ved lav vandstand kan man vade ud på første revle og fiske effektivt af. Stedet er næsten godt året rundt, har oplevet kanonfiskeri ved aftenstide. Fiskeriet var godt også efter kl.24.00, dette var allerede i april.
Fluen var dengang en Black Mudler, i dag er det andre fluer der er for enden af forfanget.

 
Fiskeri Sønderskov

Der er gode badekar langs hele kysten, fisk stenhøfderne af. Mange gange fanger man ørreden, med kast langs kysten. Strækket er utroligt varieret med gamle træer der er skredet i havet. Derfor er det meget vanskeligt at gå langs kysten på denne strækning. Bunden består for det meste af sten og tangskove. Har vi i en periode haft meget nedbør kan vandet være meget leret. Dette bør absolut ikke afholde dig fra at prøve lykken på strækket. Der indbyder til et spændende fiskeri.

Du har mulighed for et forenings medlemskab. HER
Direkte medlemskab. HER
Eller støtte forbundet for et bedre fiskeri, og vandmiljø.  HER

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Fiskeri Sønderskov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk