Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Fiskeri Sønderskov

Fiskeri Sønderskov
Fiskeri SønderskovFiskeri SønderskovFiskeri SønderskovFiskeri Sønderskov

Fiskeri Sønderskov

Strømmen kan være ret hård i ved Sønderskov ,så der skal vades med forsigtighed. Hvis man parkerer ved den gamle camping plads kan man følge skovstien til vandet. Der kan fiskes med det samme man kommer til stranden. Går man til højre, er der et fint stenrev ud for det lille sorte sommerhus. Der ligger helt nede ved vandet.

Skrænterne

Længere henne af stranden kommer der nogle skrænter. Starten af disse er et hotspot. Ved lav vandstand kan man vade ud på første revle og fiske effektivt af. Stedet er næsten godt året rundt, har oplevet kanonfiskeri ved aftenstide. Fiskeriet var godt også efter kl.24.00, dette var allerede i april.
Fluen var dengang en Black Mudler, i dag er det andre fluer der er for enden af forfanget.

Fiskeri SønderskovFiskeri Sønderskov

Sønderskov kaster hvert år rigtig fine fisk af sig , dog har jeg ikke været blandt de heldige. Besøg pladsen jævnligt, pludselig er ørreden der. I Efteråret trækker der store fisk forbi der er på vej til åen. På stille dage kan man se fiskene langt ude. Nogle af de lokale fiskere bruger da tunge blink, der kan kastes langt ud. Men prøv en dag i efteråret med rusk og regn. Da vil der være større chance for at møde de store inde under land.

Der er gode badekar langs hele kysten, fisk stenhøfderne af. Mange gange fanger man ørreden, med kast langs kysten. Strækket er utroligt varieret med gamle træer der er skredet i havet. Derfor er det meget vanskeligt at gå langs kysten på denne strækning. Bunden består for det meste af sten og tangskove. Har vi i en periode haft meget nedbør kan vandet være meget leret. Dette bør absolut ikke afholde dig fra at prøve lykken på strækket. Der indbyder til et spændende fiskeri.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.

Køb Fisketegn

Husk Fisketegnet

SE KORDINATER HER
55.527725, 9.690642


God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk