Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Trelde Østerskov Vesterskov

Strækket Trelde Østerskov Vesterskov umiddelbart efter kanonstillingen ved Treldenæs.

Strækker sig så langt som til Den Blå Sten, inde under skydebanerne. Stykket er meget leret, man bør fiske ved de forskellige pynter der er på strækket, pas på ved vadning da bunden ligeledes er leret visse steder på strækket.

Først kommer Kirkeskov, Østerskov, Selvejerskoven, Vesterskov og endelig Kirstinebjerg skoven. Der strækker sig om i bæltet. Fiskeriet foregår langs ler skrænter, der består af valkeler. Pas på du ikke sidder fast i det. Mange steder kan man se, hvorledes træer er gledet ned fra den oprindelige skov, og står i vandkanten på roden. Pas på hvis der er chance for nedstyrtning af træer.

Der er gode badekar  langs hele kysten, fisk stenhøfderne af. Strækket er utroligt varieret med gamle træer der er skredet i havet, derfor er det meget vanskeligt at gå langs kysten på denne strækning, bunden består for det meste af sten og tangskove, har vi i en periode haft meget nedbør kan vandet være meget leret, dette bør absolut ikke afholde dig fra at prøve lykken på strækket, der indbyder til et spændende fiskeri

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Jeg vil anbefale folk der besøger stedet at parkere enten lige over for Treldenæs Camping, og der følge skovstierne til vandet, eller parkere helt ude på Næssets parkeringsplads og tag stierne ud til skrænterne, og derude finde en sti der fører til vandet.

Trelde Østerskov Vesterskov
Trelde Østerskov Vesterskov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk