Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Trelde Østerskov- Vesterskov

   

Strækket umiddelbart efter kanonstillingen ved Treldenæs, strækker sig så langt som til Den Blå Sten inde under skydebanerne. Stykket er meget leret, og man bør fiske ved de forskellige pynter der er på strækket, pas på ved vadning da bunden ligeledes er leret visse steder på strækket.

 

Først kommer Østerskov, Selvejerskoven, Vesterskov og endelig Kirstinebjeg skov, der strækker sig om i bæltet, fiskeriet foregår langs lerskrænter, der består af valkeler, pas på du ikke sidder fast i det. Mange steder kan man se, hvorledes træer er gledet ned fra den oprindelige skov, og står i vandkanten på roden. Pas på hvis der er chance for nedstyrtning af træer.
Der er gode badekar langs hele kysten, fisk stenhøfderne af. Strækket er utroligt varieret med gamle træer der er skredet i havet, derfor er det meget vanskeligt at gå langs kysten på denne strækning, bunden består for det meste af sten og tangskove, har vi i en periode haft meget nedbør kan vandet være meget leret, dette bør absolut ikke afholde dig fra at prøve lykken på strækket, der indbyder til et spændende fiskeri.

Jeg vil anbefale folk der besøger stedet at parkere enten lige over for Treldenæs Camping, og der følge skovstierne til vandet, eller parkere helt ude på Næssets parkeringsplads og tag stierne ud til skrænterne, og derude finde en sti der fører til vandet.

SE KORDINATER HER
55.623413, 9.845482


God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2020 by Fluefiskersiden.dk