Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Æbelø Bunkeren Punkt 2

Æbelø Bunkeren Punkt 2Helle ved et af de store ege træer Æbelø Bunkeren Punkt 2Æbelø Bunkeren Punkt 2Æbelø Bunkeren Punkt 2

Æbelø Bunkeren Punkt 2

Æbelø pladser med numre 1 til 19

Betonen hører til ralgravningen, der foregik i forbindelse med byggeriet af den gl. Lillebæltsbro. Meget af materialet blev hentet her inde bagved. Bunkeren har gennem tiderne været et af de steder der er kendt som et af de bedre på Æbelø. Pladsen ser umiddelbart ikke ud af meget, men det ved de gode havørreder åbenbart ikke noget om.

Bunkeren har gennem tiderne ofte været brugt til illegal overnatning, af ivrige lystfiskere, da dette tidligere absolut IKKE var eller er velset, hører bunkeren med til skyttens aftentur, mangen en fisker er blevet sendt hjem herfra i nattens mulm og mørke.

Det kan ikke pointeres ofte nok, alt teltslagning på øen er absolut forbudt. Det er tilladt at fiske natten igennem. I dag er der indrettet to nydelige opholdssteder med grill og brænde lidt længere inde mod Brådet, lige hvor dyrehegnet findes. Og ved den gamle havn, fine pladser der selvfølgelig efterlades som man fandt dem, og meget gerne pænere.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.

Køb Fisketegn

Husk Fisketegn
Æbelø Bunkeren Punkt 2

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk