Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Fiskeri Egebjerggård

Egebjerggård

Fiskeri EgebjerggårdFiskeri Egebjerggård Henry fast lystfisker ved pladsenHenry dyrker sit Fiskeri EgebjerggårdHenry dyrker bombarda Fiskeri Egebjerggård

Fiskeri Egebjerggård et af de bedre steder på Fyn. Stedet ligger på Nordfyn og er berømt for fine havørreder.

Kanon Fangst

Året 2002 helt præcist den 28-07-2002 fangede en af mine kammerater en Havørred på eksakt 81 cm. Og 7,5 kg. Dog træffer man mest fisk imellem 1. og 2 kg.
Vi besøger for det meste stedet i sommermånederne, hvor vi ankommer til pladsen enten aften eller tidlig morgen. Det specielle ved stedet er at kystens havørreder kan træffes i juli, august og september langt op af formiddagen. Desuden kan man være heldig at fange en af de eftertragtede Multer, man ser dem ofte komme græssende i det kystnære vand.

Parkering

Der kan ikke parkeres ved vandet men der er fin parkering ved vejen oppe ved efterskolen. Vejen til vandet kan være en begivenhed i sig selv, hvis man ankommer en tidlig morgen. Der er masser af råvildt i området.
Turen til vandet tager efter hvor god motion man nu er i, mellem 10 og 20 min.

Fiskeriet

Når man ankommer til kysten er der et lille træskur, og der starter fiskeriet. Der er en masser høfder der rager godt ud i vandet omkring disse er der fine chancer for ørred. Da disse høfder er med til at lave fine badekar, hvor der er masse af byttedyr, til vores eftertragtede trofæfisk havørreden. Er man heldig og finder et revlebrud er det der du skal fiske.

Legenden

Har truffet Henry en sand legende i området omkring Egebjerggård og Flyvesandet, man kan næsten træffe ham dagligt i området, en rar mand der gerne øser ud af sin viden omkring fiskeriet i området. Han har flere fisk over 10 pund på samvittigheden med den største på 8,6 kilo og 86 cm. kanon blank fanget en juli måned.

 Fus med kanon fangst 7,5 kilo Fiskeri Egebjerggård
Morten slapper lidt af Fiskeri Egebjerggård

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.

Køb Fisketegn

Husk Fisketegnet

SE KORDINATER HER
55.605667, 10.332136


Fiskeri Egebjerggård

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk