Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Fiskeri Stevelt

Fiskeri SteveltFiskeri SteveltFiskeri SteveltFiskeri Stevelt

Fiskeri Stevelt

Beskrivelse af Stevelt Haderslev fjord.

Går man til venstre er den bløde bund præget af tang og muslingebanker, der skal her vades i det lave vand. Man kan gå helt ud til den østlige spids, ca. 1 kilometer, her fiskes på den lille odde ud mod sejlrenden, samt ind i fjorden foran jagthuset.

Der kan vades langt ud så her er fin plads til bagkastet. Går man til højre kommer man ud mod den sidste spids i fjorden(Stagodde). Her skal der også vades, bunden er blød, store muslingebanker og til tider rigtig stærk strøm. ”Stevelt” kan nok betegnes som fjordens ”klassiker”

Forslag til pladsen ville blive denne flue også en klassiker på kysten.

Brenda

Krog: Partridge Sea Streamer CS11 str.6
Hale: Fibre fra brun hanehackle og 2 stk. midge crystal flash oliven
Krop: Salmo Supreme Dub, farve rainbow
Hackler: 4 stk. hanehackler, brune
Hoved: Messinghoved 3,5 mm
Videreudviklet Omø børste
90210 serien
Ophavsmand: Ove Monrad.
Fluebinder: Ove Monrad.
Fluen er en videreudviklet Omøbørste, og er en flue ud af en serie på flere fluer. De er alle navngivet efter serien Beverly Hills 90210, efter sigende skulle det være fordi de under fluebindingen hørte melodien fra serien som baggrunds musik.

Kørselsvejledning:
Adresse: Steveltvej. Fra Haderslev mod Åreøsund, gennem Starup, efter 4-5 kilometer kommer man til Øsby, I Øsby drejes til venstre mod Stevelt ad Korsvej. Følg vejen til den ender i T-kryds, her drejes til højre ad Steveltvej, følg vejen gennem skoven til den ender ved Stevelt Bådlaug. Parkering: På Bådlaugets plads er der skiltet med privat parkering. Kommer man ude for sæson, har de normalt ikke noget mod at man parkere her. På weekender i sæson er man nødsaget til at parkere i vejsiden på den i forvejen temmelig smalle vej.

Husk Fisketegn

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.

Køb Fisketegn

Husk Fisketegnet

SE KORDINATER HER
55.280824, 9.650206


Fiskeri Stevelt

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk