Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fønsskov syd

Fønsskov syd

Sydsiden af Fønskov er en lang og fremragende strækning når det gælder havørreder. Strækning består af en stenet kyst, med dybt vand tæt under land. Når der er højvande fanges der rigtig mange og store fisk fra strandkanten, ved lavvande kan der vades ud på revlen, og fiskes over næste tangbælte.

Strækningen er kendetegnet ved store lange tangbælter, og sandrevler. Visse steder fiskes der nedenfor nogle skrænter, men der andre steder fiskes ud for flade marker. Pladsen egner sig både til spin- og fluefiskeri. Pladsen fisker bedst i foråret(Marts, April, Maj) samt i efteråret (September, Oktober, November).

Fønsskov syd

Ifølge de lokale er der dage hvor vandet koger af fisk, og er man heldig at være der på disse dage, så oplever man et fiskeri der er de færreste forundt. Det kan anbefales at tjekke pladsen ud på Google Earth, eller Grundkort Fyn, her kan det med al tydelighed ses at dette er et havørred Mekka.

 Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Kørselsvejledning
Fra Fredericia: Kør ad motorvejen mod Odense. Tag afkørslen ved Nørre Åby. Drej til venstre mod Assens. Drej til højre mod Føns. Fortsæt ligeud mod Fønsskov På højre side kommer der en indkørsel til en stor gård, hvor der kan parkeres ude ved vejen. Alternativt kan man køre længere ud, og her kommer der en lille parkeringsplads på venstre side inde i skoven, her er der dog en god gåtur til vandet.

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk