Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Min flueæske

Cormorant fluerne

Min flueæske

Cormorant fluerne.

The Pink Cormorant er en rigtig fin flue det meste af året, næsten fangstgaranti 🙂 Fluen blev til for nogle år siden, da jeg fiskede en del med Pattegrisen, de var altid godt sønderbidte og flænsede, så valgte at binde denne variant der fik navnet The Pink Cormorant. The Yellow Cormorant er også kommet i boksen, som en naturlig ting efter Claus Eriksens Gule pattegris. Fluen er bundet med fluo materialer. The Black Cormorant har vist sine egenskaber på kysten både morgen, dag, aften og nat.

Du kan købe fluer jeg binder og viser her på siden.
Kontakt via e-mail

Vaskebjørn fluerne

Vaskebjørn fluerne

En kendt og berygtet flue nu, jeg var heldig at møde Eivind på fb. og erhvervede mig nogle af denne fine flue, efter flere succes ture med den for enden af forfanget, var jeg solgt. Den er nu fast inventar i mine æsker.
Fluen bliver nu bundet af mange fluebindere her i landet.
Måske har mine film på YouTube været med til at fremme dens popularitet.Vaskebjørnen er en ret kendt og berygtet flue nu, valgte at binde den som en spey variant, hvilket jeg heller ikke har fortrudt, den har sin faste plads i boksen.

Tag chancen og prøv denne flue, flere fine fisk er blevet lokket til hug på den.

Pink Floyd Shrimp skal man heller ikke undvære i æsken. Den kan også fravriste kysten en ørred eller to til tider.

Fængsels serien Orange Is The New Black er snart kendt af alle, det vil denne flue måske også blive, den har flere gange vist sit værd, og blev navngivet som Orange Is The New Yellow.

Final Shrimp en klassiker lavet første gang af Thomas Hansen, her en videre udviklet variant af samme, den må man have plads til i æsken, et sommer hit.

Nullermanden er en god allround flue der imiterer lidt forskellige byttedyr. Fluen blev første gang bundet af Thomas Mølgård Madsen, en god fiskekammerat. Fisk den både langsom og hurtigt.

En variant af sølvræven, god flue til de mørke timer på kysten.

Nedenunder lidt fisk fanget på disse fluer, her i foråret testede jeg en ny variant af Final Shrimp, se den herunder. Den er i min flueæske

The Brown Shrimp
 The Brown Shrimp

Fluen er super når rejerne er ved kysten, fisk den gerne i de små badekar, blandt tangskove, ålegræsbælter, fioliner og ved revlebrud
Den er bundet på en NS156 Ahrex Traditional shrimp
UV Chenille Pearl.
Hackler Ginger Whiting Spey.
Kuglekædeøjne.
Brun tråd.

Ophavsmand: Michael Møller
Fluebinder: Michael Møller

Årets gang på kysten

Efter en årrække med flue på kysten. Er jeg kommet frem til at der ikke behøves ret mange fluer i æsken, for at dække årets gang på kysten.
Min passion til fluefiskeri og fluebinding, har udviklet sig gennem årene. Det hele startede tilbage i starten af 70 erne hvor jeg deltog i forskellige aften kurser. Besøgte ligeledes KE-fluer der havde til huse, lige ved siden af hvor jeg boede i Tønnesgade i Vejle. Der blev observeret og suget til sig af al den viden de havde. Jeg har prøvet mange fluer, fluer der fangede fiskeren mere end fisken, og ikke fangede en s..d. Fluer der lignede noget der var løgn, men fungerede optimalt og fangede rigtig mange fisk.

De sidste par år har jeg testet, og fundet en lille håndfuld fluer gode, så gode at jeg har solgt lidt af dem. Gennem siden her, og på Facebook udgaven af Fluefiskersiden.

Fluerne er alle hurtigt bundne fluer, det er fiskefluer, ikke udstillings fluer. Men de fungerer upåklageligt, skulle jeg hilse og sige. Har fået lidt feedback fra andre fluefiskere, der pointerer at fangstgarantien ikke er løgn. Dejligt at få disse tilbagemeldinger fra venner der bruger fluerne.

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk