Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskepladser Fyn

FYN ER FIN

Fyn er fin, ja det tør siges, et havørred eldorado, til tider med bonanza fiskeri. Hertil skal siges der er blevet brugt mange timer på vandpleje, der har bidraget til det fantastiske fiskeri på Fyn. Over 200 spærringer er fjernet, så havørreden kan vandre, uhindret op i vandløbet og føre generationen videre.
Udsætningsarbejdet bidrager ligeledes til det fiskeri du finder på øen.
Det er et samarbejde mellem kommuner og Havørred Fyn
Derfor er der mange turister der drager til øen og fisker, de kommer fra alle lande for at dyrke det fantastiske kystfiskeri.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.
Ellers Husk Fisketegnet

Med over 1100 kilometer fiskevand. Vige og fjorde, pynter og rev, små øer, åbne kyststrækninger ud i Langelandsbæltet, Lillebælt, Storebælt og Kattegat. Fyn indeholder alt det en kystfisker ønsker sig af hotspots.
Vestfyn beskriver jeg lidt af, Nordfyn ligeledes, samt Ærø i det sydfynske øhav. Der er fine forårspladser, sommerpladser, efterår og vinterpladser.

Der er mange fredningsbælter rundt om Fyn, du vil kunne finde hjælp via en app,  Troels Holstein Kaa har lavet den, det er en virkelig fin app.
Du henter den via Google Play
Der downloader du denne

Æbelø
Fars sandaler, utrådte og slidte, de har oplevet mere end de fleste, sandaler

Alle pladserne på Fyn, finder du beskrevet her på siden. Vælg menuen Fyn, rigtig god fornøjelse.
Michael Møller

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk