Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskeri Kanon stillingen

Fiskeri Kanon stillingen

Er strømmen nordgående ved Kanon stillingen er der store chancer for fast fisk ved Kanon stillingen. Bunden består af tangskove, muslinger, ålegræs bælter og de trælse fioliner, der er dejlig varierede bundforhold. Masser af føde emner i vandet, dette sted er absolut et af de bedre.

Følger man stierne sydover, ved Kanon stillingen, om mod bæltet er der flere steder, hvor man kan komme til vandet. Sydsiden af Trelde Næs er vild natur med gamle sten- og træhøfder og væltede træer, som ligger tværs over stranden ud i vandet, efterhånden som afbarkede og afgrenede hvide saltmættede monumenter over tidligere storme. Leret vandmætter klinten, som undermineret, kan skride ned og tage træerne med sig. Nogle træer vælter, mens andre bliver stående på det rodnet og den jordhøj, de er skredet ned på, indtil de før eller siden væltes af uvejr og bølger.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Hvis du parkerer helt ude på Næssets parkeringsplads er nemmeste vej til kanonstillingen, at tage stien ved den lille sø i højre ende af parkeringspladsen.
Er du mere til Treldes klinter, kan du parkere lige overfor camping pladsens swimmingpool.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk