Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiske pladser på de Danske øer

Der er masser af dejlige øer i Danmark, her på siden beskriver jeg Endelave, Hjarnø, Æbelø, Ærø, Brandsø, Bågø, Lyø, Bjørnø, Drejø og Barsø. Disse øer er jo små perler. Der ligger i de områder jeg beskriver på siden. Øerne er alle et besøg værd. hvis du vil fange sølvtøj.
Husk endelig også at nyde naturen på øerne, det er den  frihed der betyder mest for mig, at være derude, i nærkontakt med naturen og dyrene, alle vores sanser bliver mættet, på den bedste måde.

Æbelø

Ærø

Barsø

Barsø der ligger lidt nord for Åbenrå, nås med en færge fra den lille havn
Barsø Landing, der ligger ved den lille by Løjt Kirkeby.

Barsø ligger lidt nord for Åbenrå, små 2,75 km. ude i Lillebælt lige ud for Løjt Land. Øen er på sine 2,5 kvadratkilometer lidt større end Æbelø
Læs Mere

 

Der er selvfølgelig flere fine øer, jeg gerne vil beskrive på siden. Sidder du med en god beskrivelse, og eventuelle billeder fra andre dejlige øer. Det skal helst være fra Midtjylland, Sønderjylland eller Fyn. Vil  blive taknemmelig, for at få dem på siden her.
Hjarnø, Endelave og Avernakø kommer inden længe.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.
Ellers Husk Fisketegnet

Pladserne på øerne, finder du beskrevet her på siden. Vælg menuen Danske øer, rigtig god fornøjelse.
Michael Møller

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk