Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiske venner

Fluefiskersidens Venner

Har arrangeret mange fællesture, kastekurser og fluebinder kurser, der igennem har jeg lært utroligt mange dejlige mennesker at kende. Både på Æbelø, Barsø og fjordene omkring os, man støder på ligesindede overalt langs de danske kyster.

Fiske venner, det er rigtige venner, bedre end mange af dem man kender, nogle bliver venner for livet, andre bliver mistet og glemt, og bliver nedgraderet til en bekendt.
Der er dem der går bort, hvor venskabet var alt for kort, når modgang findes, er det dem vi mindes.

Jeg har det med at sige tingene ligeud, hvorfor pakke ting ind hvis de ikke er til fare for at gå i stykker. Det har måske kostet en ven af og til, men de bedste venner er der stadig, og så selvfølgelig alle dem på de sociale medier.

Hans

Hans Mølgård Madsen også kaldet Bager, startede jeg at fiske med i 70erne på Ibæk Strandvej, dengang var det med blink, sting silda og store ske blink, det gav havørreder, det vil det nok også gøre i dag, bare ikke derinde.

Han havde gerne sine børn med løbende og legende ved vandet, det var Michael og Thomas, to der fulgte sin faders fodspor og som jeg fiskede en del med.

Tanganyika cichlider havde vi som fælles passion, vil tro Hans stadig har det store stueakvarie endnu.

Her er Hans med en super fin havørred taget ved Vejle fjord, ved han har større ørreder i samlingen af fangster, eksempelvis en søørred fra en sø udenfor Vejle på omkring 7 kg. mener jeg den vejede.
Hans, Thomas og Georg får en af de vigtigste snakke, man som sportsfisker kan have, vejret, vind og vandstand, og selvfølgelig hvornår man sidst havde heldet med sig.

Store

Jørgen Christensen en af mine bedste venner lærte jeg at kende for over 40 år siden, vi har været på adskillige ture langs kysterne rundt i Danmark, vi ses stadig, tiden ved vandet sammen er blevet mindre, men vi planlægger ture til tider.

Jørgen Store Christensen manden der forcerer 3. revle uden at skulle hoppe, hvis man tror det er en bøje der langt ude i vandet, er det højst sandsynligt toppen af Store der lige anes i det fjerne.

Han kan om nogen ligge en flueline ud i bølgerne, og en havørred er han altid ferm til at opstøve ved vandet.

Thomas

Thomas Mølgård Madsen og jeg fiskede også meget sammen, vi elskede fluebinderiet, og det at finde på mønstre der fangede fisken.

Jeg har jo kendt Thomas siden han lærte at færdes på stenene ved Ibæk Strandvej, hvor han sammen med Michael hans bror fandt masser af blink der sad fast mellem stenene.

Thomas fangede en flot overspringer ved Ibæk Strandvej Sandes have, det var hans pr havørred på kysten, I dag kan Thomas ikke fiske mere på grund af sygdom. Alt alt for tidligt. Vi havde sommetider rigtigt bonanza fiskeri på hans Nullermand. 

Thomas viser her Morten hvordan man lige ordner hovedet på en tobis imitation.
Thomas med sin pr havørred, flot blank og tung.
Skyttehuset-Sumpen
Thomas og jeg har bonanza fiskeri ved Skyttehuset, en dejlig forårsdag.

Johnny

Johnny Lawcock har jeg nok besøgt et utal af gange, da han stod i fiskegrejs butikken i Vejle.

Johnny var nok en af de første der dyrkede kystfiskeriet med fluestangen ved Ibæk Strandvej, folk stod og betragtede ham når han stod ved røret ved busstop skiltet, og lagde sin flueline ud i den uendeligt store fjord, kan man fange havørred på sådan en lille flue, i sådan et stort vand.

Johnnys far Gunnar Lawcock besøgte jeg da de arbejdede i Tønnesgade på første sal, de havde firmaet KE Fluer, der fik jeg interessen for fluebinderi og fluefiskeriet.

Staal

Rene Staal mødte jeg første gang oppe i åen, en sommerdag for mange år siden, han var sammen med hans kammerat Asger, jeg havde fanget en havørred, og forbarmede mig over dem, de havde ikke fanget noget og var sultne.

Efter det møde havde vi en del ture sammen, han er altid klar på en fiskesnak.
Han har ligeledes bidraget til siden med plads beskrivelser.

Leif

Leif Sønderup lokal fisker og tømrer i området, begge jobs bestrider han godt.
Leif fisker en del i Karup å, men også kysten rundt om Fredericia dyrker han når der er tid.

Norge er også et af de steder han besøger for at dyrke hans passion fiskeriet.

Jeg har haft glæde af ham til noget tømrerarbejde på Treldevej, det var ug+ og hans fine havørreder får samme karakter.

Christian

Christian Jensen har været en del af fluefiskersiden i mange år, han har været aktiv deltager ved mange arrangementer, ved et fluebinding arrangement fremviste Christian hvordan man nemt lavede sine egne forfang.

Han vandt førstepræmien på en fællestur, en forårsdag på den skønne ø Barsø, mener det var et gavekort på knap 4000 hvor Sportdres havde sponseret til. 

Peer

Peer Petersen har jeg kendt i mange år, omkring de 20 vil jeg tro, vi har delt bager, fiskepladser ved Båring og vores passion cykelløb, specielt Tour De France.

Peer beskrev som jeg fiskepladser på Lystfiskeri.dk

Peer er en tilbagevendende begivenhed hvert år til Touren, julemanden fra Brenderup, han er ved at være lige så kendt som djævlen, der løber i vejsiden med sin fork.

Benny

Benny Jørgensen og jeg arbejdede sammen nogle år, det er blevet til mange ture langs kysten, også til Sverige. Benny har altid haft en god humor og været en rigtig god ven i over 30 år.

Erindres en tur til Æbelø, hvor Benny og jeg sejlede ud for at ligge og kaste fra båden, der var nogle der nævnte at der lå en lille båd med røde lanterner for og agter, hentydende til vores udseende, rødskæggede rødmosset begge to. Benny er også medlem i Vejle Sportsfiskerforening. Måske vi snart skal derop.

Udpakning på Endelave, kaninernes og havørredernes ø.
Benny sidder her længst til venstre under et stykke plastic på Æbelø.
Han kaldes af og til Lakse kongen, hvis det går ham godt på Norges turen.

Fus

Fus eller Frank Ulrich Sørensen en tidligere arbejdskollega og fiske ven. Han fik tilnavnet havørred kongen, ikke fordi han på nogen måde er adelig, nej fordi han var dygtig til at fange havørreder.

Vi havde mange ture sammen både Jylland og Fyn, måske der er andre har set den havørred fra Egebjergård, det var i hvert fald en fisk af kaliber og højt forsølvet.

Nu spiller han golf, og har forladt sportsfiskeriet for en lille kugle.

Egebjerggård den 22.7.2002
Man må sige det er noget af et hale ror og fedtfinne på denne smukke havørred.
Fællesturen den 18.2.2006
Fin havørred fra en februar dag ved Vejle fjord, den gav da en præmie, så vidt jeg husker.

Monrad

Ove Monrad kende de fleste der fisker med Brenda fluen, han er ophavsmanden bag den og en masser andre skuespiller navne fra serien Beverly Hills 90210.
Vi har også fået hjælp af Monrad på flere fluebinder kurser der er blevet afholdt igennem fluefiskersiden.

Lige så stor han er lige så flink er Monrad, han har aldrig sagt nej til et fluebinder kursus, han har også deltaget på flere ture med fluefiskersidens venner.

John

John Koedstrøm en ven fra Vejle, også både å og kystfisker, han kommer en del på Ashoved, og har stor kendskab til området.

John har jeg fået fine billeder af til siden.

Kristian

Kristian Nøreng har været med på fællesture og fluebinding flere gange. Vi har mødtes på forskellige pladser i fjord og bælt.

Han er en dygtig fisker specielt når det gælder, det har han bevist flere gange,
ved at have vundet flere flotte præmier i havørred konkurrencer.

Det er Martin Nøreng på billedet neden under, han slægter sin far på, Martin har ogå været med til fluebinding i Vejle.

Allan

Allan Schmidt Blak mødte jeg ved fluebinding og fællesture til Æbelø, han er en rigtig hyggelig fyr, husker fra en fællestur at han sov i sin bil da vi kom, han havde lige været ved Båring Vig dagen forinden, maratonmanden.

Fra en fællestur hvor Allan Pedersen fra Århus skrev:

 Han så pludselig traktoren komme kørende til enden af Æbelø holm. Hvor Allan Blak sad på ladet oppe ved kajakken. Han havde købt en tur for alle de ørreder han havde fanget i løbet af turen. Med den største på ca. 3 kilo kunne landmanden overtales.

Allan Pedersen blev så overrasket over dette syn. At han vendte sig så meget om i kajakken at den kæntrede. Han kunne ikke lave en grønlændervending, da der kun var omkring 40 cm. vand.

Per

Per Pedersen har jeg fisket en del med på Æbelø, hvor han deltog i flere arrangementer fluefiskersiden stod bag.

Denne flotte havørred har han fanget i Kolding å en sommernat.

Per er også en ivrig mede fisker efter store arter som karper og gedder.

Søren

Søren Jacobsen eller blikkeren du har tit rost min side, da du som tilflytter havde glæde af den, tak til dig for at have brugt den så meget.

Søren er også en ivrig fluebinder, der binder gode fluer der fanger fisken.

Morten

Morten Møller har fået saltvand direkte i årerne, han er min søn, og er som sin far bidt af havørred fiskeriet langs de danske kyster.

Morten er it udvikler, og er ansat i et firma i Århus, hvor han står for vedligeholdelse og kodning af deres hjemmeside, han har lavet en del hjemmesider til firmaer.

Fisken her er fra en forårsdag ved Vejle fjord.

Jesper

Jesper Havshøi er også en bekendt fra kysten langs Vejle fjord, han ejer Fish and Outdoor i Fredericia, har tit været derinde for en lille fiskesnak, mangler du noget grej er der chance for Jesper har det på hylderne i hans fine forretning.

Virkelig flot storplettet havørred Jesper her har fanget.

Morten

Morten Langberg Ørnstrup har også været på ture med siden, vi har også fisket lidt sammen i Kolding fjord.

Morten fisker en del sammen med Leif Henriksen, de mødte hinanden gennem fluefiskersiden, og har haft et hav af ture sammen.

Havørreden her er fra en forårs tur til Æbelø.

Jasmin

Jasmin Solak har jeg kendt en del år nu, han er flittig bruger af The Pink Cormorant, der tit har hjulpet ham til flex på klingen.

Selvfølgelig kan fluen ikke gøre det selv, det gælder indtagning, og være på det rette sted i det perfekte tidsrum, og så en smule kendskab til havørreden.

Jeg ved Rasmin har fulgt nogle råd jeg har givet ham, og det er jeg glad for.

Frank

Frank Pedersen en Fredericia dreng der har deltaget i flere fluebindings arrangementer.
han er medlem af Vejle Sportsfiskerforening, hvor denne flotte havørred er fanget.

Gunnar

Gunnar Brink har jeg lært at kende igennem de sociale medier, jeg bekriver jo hans baghave på siden.

Vi har aftalt vi skal have en tur sammen inden længe, med udgangspunkt på campingpladsen der ligger syd på.

Harly

Harly Elmer Pedersen er en jeg ofte er stødt ind i på kysten, mødt Harly ude ved Brejning på pladsen der.

Harly kender området rundt om Fredericia rigtig godt, han rejser også gerne til Norge og fisker.

Dem vi købte vores hus af for mange år siden, er i familie med Harly.

Skytte

Keld Skytte Petersen købte jeg mine første neopren waders af i Hedensted, for rigtig mange år siden, de var brune, jeg havde dem ret længe, de blev en form for overtro, havde jeg ikke dem på fangede jeg intet.

Vi lærte hinanden at kende hen over disken ved Østjysk Våbenhandel, dengang havde de en ordentlig forretning, der blev ledet af Keld og Michael en nevø til min mors mand Hans.

Keld dyrker friluftslivet med en stor passion, han elsker at fotografere naturen og dens kræfter, han holder af fortidens historie. Han er ikke bleg for at råbe op, omkring nutidens skruppelløshed over for den natur vi alle holder af.

Han har ligeledes bidraget til siden med plads beskrivelser, samt flere fine fotos.

Nardo

Lasse Nardo Søbjerg Pedersen har jeg kendt siden han gik med….
næsten, han har også været med på kastekurser og fisketure igennem siden, man må sige han fanger sin del af havørreder på kysten, han sætter dog mange af dem retur igen.

Lige nu kører han en lille challenge der drejer sig om at skåne de fisk over 60 cm. #Bye60plus så genudsætter du en fisk over de 60 cm. så kan du nævne det med et hashtag # og teksten Bye60plus det foregår på Facebook.

Dan

Dan Christensen har været en god bruger af siden, i mange år.
Vi har haft mange gode samtaler omkring fiskeriet, Dan havde for nogle år siden et godt fiskeri sammen med Ole Bager

Caspar

Caspar Pilgaard Andersen Lindhart laver nogle fine videoer der bliver set af mange.

Han har også haft stor glæde af siden, og han har bidraget til siden med enkelte plads beskrivelser.

Erik

Erik Nielsen har jeg mødt et par gange, dejlig humor og frisk, dygtig fluebinder og fisker, han har deltaget i fluebinding og vi har været på tur, hvor jeg viste Erik og Thomas noget vand de ikke havde prøvet før.

Rene

Rene Kristensen er nok den største grejpusher/samler på to ben, mangler man noget spørger man Rene, så er han helt sikkert manden for at skaffe det.

Han binder også fine fluer.

Han har ligeledes bidraget til siden med plads beskrivelser.

Anders

Anders Koed Mikkelsen har også været en aktiv deltager på de ture der har været på siden, vi har også mødt hinanden ved kysten.

Specielt Æbelø turene har været rigtig fine sammen både til bens, men også i kajakken.

Steffen

Steffen Dantoft mødte vi på en tur til Barsø, han kom spadserende med en fin havørred, som han havde fanget. Han har også været med på flere ture, vi har afholdt.

Denne flotte havørred er fanget på Gotland, som Steffen siger så er der langt imellem snapsene herhjemme for tiden.

John

John Lykke Pedersen har været med på fællesture og støttet fluefiskersiden ved at deltage i de arrangementer jeg har planlagt.

Denne gydemodne havørred blev fanget for en del år siden på kanten af Andkær Vig og Holtserhage, lidt mærkeligt hvorfor en så stor gydemoden havørred ikke var oppe åen.

Svend Erik

Svend Erik Sørensen har også deltaget på mange ture sammen med fluefiskersiden. Han har været dygtig og fanget flere flotte havørreder, både i fjorden, og i Vejle å som han også er medlem af.

Søren

Søren Hedegaard en sjællænder med humor og højt humør, har fisket med Søren og hans far, til forskellige konkurrencer.

Johnny 1eye

Johnny Andresen

har også deltaget i fællesture og konkurrencer, mest på Barsø. Han er en gal bådfisker, der fisker en del på Bornholm efter østersølaksen.

I den tid jeg ikke har kunnet fiske, har han af og til ringet, om jeg var interesseret i en ørred til aftensmaden, og hvem siger nej til sådan et dejligt tilbud, nu når man ikke selv kunne fiske.

Claes

Claes Harvald mødte jeg på en tur til Trelde, han kom gående med tre fisk i hans galge, siden har vi haft ture sammen på via siden og personligt.

Han lærte fluefiskeriet med stang på kastekursus, han var ikke fan af det, men blev det da han mærkede den første havørred nuppe fluen.

Brian

Brian Greensten vi har kendt hinanden en del år.
Helle og jeg havde booket et ophold i Faaborg der hvor Brian var kok, så vi fik noget fantastisk mad, da vi tjekkede ud forærede jeg Brian lidt fluer.

Jan

Jan Jensen hans kone og Helle og jeg havde en dejlig tur til Æbelø en sommerdag for nogle år siden.

Jan står bag denne fantastiske fangst fra Lillebælt, han fik den for nogle år siden på et blink, mon ikke det har føltes som et bundhug da den tog blinket.

Stig

Stig Linnet Guldborg mødte jeg for en del år siden ved kysten, han var sammen med Dennis. 
Vi havde nogle ture sammen både i Vejle og Kolding fjord.

Han vandt fluefiskersidens vandrepokal for denne flotte havørred.

Michael

Michael Hedensted mødte Helle og jeg for nogle år siden på Æbelø, han har taget sin del af ørrederne rundt om øen.

Da vi mødte Michael første gang var han en del af Bombayfly hans kaldenavn var gokken, det må stå hen i det uvisse hvorfor han havde fået dette navn

Vi har bevaret venskabet på de sociale medier.

Kevin

Kevin Hartung Fosgerau har også været med til fluebinding flere gange, det er han ferm til, vi er ligeledes rendt ind i hinanden flere gange ved Vejle å, sidste gang var jeg lige blevet opereret i biceps, der fik han denne smukke havørred.

Leif

Leif har været meget aktiv på siden, har været med til de fleste arrangementer vi har lavet, fluekast, fællesture, fluebinding og konkurrencer.

Han er nu også i gang med at nyde sit otium, så mon ikke der skal fiskes igennem. 

Bo

Bo Nielsen har jeg kendt i en del år, han har været leder i Sportshuset i Horsens i mange år, han har flere gange støttet fluefiskersiden med præmier.

Bo har været nabo til min mor i på Flintebakken i Horsens, og de talte af og til sammen om fiskeriet.

Bager

Ole bager Jensen en Koldingenser med havørred gener, og mange fine trofæ fisk på samvittigheden. Samt en dygtig bager, der kan sit håndværk.

Der går en historie om en fisketur langs åen, Ole skulle af med aftensmaden, han trak sine waders ned, og lagde pøllen forsigtigt, derefter fortsatte Ole fiskeriet, han kunne så ikke forstå der var en “duft” der forfulgte ham, han havde ved et uheld lagt pøllen i sine waders, hvilket medvirkede til at det ikke var roser der lugtede af hvor Ole gik.

Han har ligeledes bidraget til siden med mange fine plads beskrivelser.

Georg

Georg Christensen, er også i mine tanker, vi havde også et helt specielt venskab, et venskab med alt hvad det indebærer, vi havde rigtig mange fine ture sammen til kysten, også Æbelø var vi afsted sammen, en af turene også sammen med Helle Møller min kone.

Han var en lunefuld og rar mand der også sagde tingene lige ud, han kunne som jeg lide at fiske selv, måske derfor kom vi så godt ud af det sammen, vi holdt altid en god afstand til hinanden på kysten, men ikke længere væk, end man kunne se hinanden fighte og genudsætte fisk.

Vi mistede ham i år i slutningen af marts måned 2023 efter svær sygdom, må han blive husket for sit virke inden for sportsfiskeriet, og det arbejde han har lagt der.

Ellebækvig
Georg med havørred fra en efterårsdag ved Gamborg fjord
Æbelø en dejlig sommerdag sammen med ligesindede
Georg rigger fluestangen til ved Egebjerggård
Georg rigger en hemmelig flue på forfanget
Georg en eminent fluekaster, der var god til at lægge line ud
Kystens 12 måneder
Hvad med dig er du klar Michael, jeg venter kun på dig

Tekst: Michael

Designet af Morten Møller - Suit IT ApS | Copyright © All right reserved 2002 - 2024 by Fluefiskersiden.dk
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Privacy Policy

Hvilke Informationer indsamler vi?

Vi indsamler information når du registrerer dig, eller laver en ordre på siden. Når du opretter en ordre, eller registrerer dig på siden, vil du blive spurgt efter dit navn, e-mail og post adresse.

Hvad bruger dine informationer til?

Den information vi indsamler om dig, bliver brugt på følgende måder: Til at personliggøre din oplevelse på siden. Til at forbedre siden. Til at forbedre kundeservice. Til at behandle transaktioner. Dine oplysninger, uanset om de er offentlige eller private, vil ikke blive solgt, udvekslet, overført eller givet til nogen anden virksomhed overhovedet uden dit samtykke, bortset fra det udtrykkelige formål at levere det købte produkt, eller den ønskede tjeneste. Den e-mail adresse, du angiver til ordrebehandling, vil kun blive brugt til opdateringer af din ordre.

Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Vi implementerer en række sikkerhedsforanstaltninger for at opretholde sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger, når du afgiver en ordre eller indtaster, indsender eller får adgang til dine personlige oplysninger. Vi tilbyder brug af en sikker server. Alle leverede følsomme/kreditoplysninger transmitteres via Secure Socket Layer (SSL)-teknologi og krypteres derefter i vores betalingsgateway-udbyderes database for kun at være tilgængelige for dem, der er autoriserede med særlige adgangsrettigheder til sådanne systemer, og er forpligtet til at holde oplysningerne fortrolige. Efter en transaktion vil dine private oplysninger (kreditkort, cpr-numre, økonomi osv.) ikke opbevares i mere end 60 dage

Bruger vi Cookies?

Ja (cookies er små filer, som et websted eller dets tjenesteudbyder overfører til din computers harddisk via din webbrowser (hvis du tillader det), som gør det muligt for webstederne eller tjenesteudbydernes systemer at genkende din browser og fange og huske visse oplysninger Vi bruger cookies til at hjælpe os med at huske og behandle varerne i din indkøbskurv, forstå og gemme dine præferencer til fremtidige besøg, holde styr på annoncer og kompilere samlede data om websteds trafik og websteds interaktion, så vi kan tilbyde bedre websteds oplevelser og værktøjer i fremtiden. Vi kan indgå kontrakter med tredjeparts tjenesteudbydere for at hjælpe os med at forstå vores besøgende bedre. Disse tjenesteudbydere har ikke tilladelse til at bruge de oplysninger, der er indsamlet på vores vegne, undtagen for at hjælpe os med at udføre og forbedre vores forretning. Hvis du foretrækker det, kan du vælge at få din computer til at advare dig, hver gang der sendes en cookie, eller du kan vælge at slå alle cookies fra via dine browserindstillinger. Som de fleste websteder, hvis du slår dine cookies fra, vil nogle af vores tjenester muligvis ikke fungere korrekt. Du kan dog stadig afgive bestillinger ved at kontakte kundeservice.

Google Analytics.

Vi bruger Google Analytics på vores websteder til anonym rapportering af webstedsbrug og til annoncering på webstedet. Hvis du ønsker at fravælge Google Analytics overvågning af din adfærd på vores websteder, skal du bruge dette link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/)

Videregiver vi oplysninger til eksterne parter?

Vi hverken sælger, handler eller på anden måde overfører dine personligt identificerbare oplysninger til eksterne parter. Dette inkluderer ikke betroede tredjeparter, som hjælper os med at drive vores hjemmeside, drive vores forretning eller servicere dig, så længe disse parter er enige om at holde disse oplysninger fortrolige. Vi kan også frigive dine oplysninger, når vi mener, at frigivelse er passende for at overholde loven, håndhæve vores websteds politikker eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Ikke-personligt identificerbare besøgs oplysninger kan dog gives til andre parter til markedsføring, annoncering eller anden brug.

Registrering.

De mindste oplysninger, vi skal bruge for at registrere dig, er dit navn, e-mail adresse og en adgangskode. Vi vil stille dig flere spørgsmål til forskellige tjenester, herunder salgsfremmende foranstaltninger. Medmindre vi siger andet, skal du besvare alle tilmeldings spørgsmål.

Vi kan også stille nogle andre, frivillige spørgsmål under tilmelding til visse tjenester (for eksempel professionelle netværk), så vi kan få en klarere forståelse af, hvem du er. Dette giver os også mulighed for at tilpasse tjenester til dig. For at hjælpe os med vores markedsføring kan vi, udover de data, som du giver os, hvis du registrerer dig, også indhente data fra betroede tredjeparter for at hjælpe os med at forstå, hvad du kunne være interesseret i. Disse "profilerings"-oplysninger er produceret fra en forskellige kilder, herunder offentligt tilgængelige data (såsom valglisten) eller fra kilder såsom undersøgelser og meningsmålinger, hvor du har givet din tilladelse til, at dine data må deles. Du kan vælge ikke at få sådanne data delt med Fluefiskersiden fra disse kilder ved at logge ind på din konto og ændre indstillingerne i privatlivs sektionen. Efter du har tilmeldt dig, og med din tilladelse, kan vi sende dig e-mails, som vi tror kan interessere dig. Nyhedsbreve kan være personlige baseret på det, du har læst på Fluefiskersiden.dk. Du kan til enhver tid beslutte ikke at modtage disse e-mails og vil være i stand til at 'afmelde' dig.

Log ind ved hjælp af sociale netværksoplysninger.

Hvis du logger ind på vores websteder ved hjælp af et Facebook-login, giver du Facebook tilladelse til at dele dine brugeroplysninger med os. Dette vil inkludere dit navn, e-mailadresse, fødselsdato og placering, som derefter vil blive brugt til at danne en identitet. Du kan også bruge dit billede fra Facebook som en del af din profil. Dette vil også give os og Facebook mulighed for at dele dit netværk, bruger-id og enhver anden information, du vælger at dele i henhold til dine Facebook-kontoindstillinger. Hvis du fjerner Fluefiskersiden fra dine Facebook-indstillinger, har vi ikke længere adgang til disse oplysninger.

Hvis du logger ind på vores websteder ved hjælp af et Google-login, giver du Google tilladelse til at dele dine brugeroplysninger med os. Dette vil inkludere dit navn, e-mailadresse, fødselsdato, køn og placering, som vi derefter vil bruge til at danne en identitet. Du kan bruge dit billede fra Google som en del af din profil. Dette giver os også mulighed for at dele dine netværk, bruger-id og enhver anden information, du vælger at dele i henhold til dine Google-kontoindstillinger. Hvis du fjerner Fluefiskersiden fra dine Google-indstillinger, har vi ikke længere adgang til disse oplysninger. Hvis du logger ind på vores websteder ved hjælp af et twitter-login, modtager vi din avatar (det lille billede, der vises ved siden af ​​dine tweets) og twitter-brugernavn.

Overholdelse af Children's Online Privacy Protection Act.

Vi er i overensstemmelse med kravene i COPPA (Children's Online Privacy Protection Act), vi indsamler ingen oplysninger fra nogen under 13 år. Vores hjemmeside, produkter og tjenester er alle rettet til personer, der er mindst 13 år eller ældre.

Opdatering af dine personlige oplysninger.

Vi tilbyder en 'Mine detaljer'-side (også kendt som Dashboard), hvor du til enhver tid kan opdatere dine personlige oplysninger og ændre dine markedsførings præferencer. Du kan komme til denne side fra de fleste sider på siden - klik blot på linket 'Mine detaljer' øverst på skærmen, når du er logget ind.

Kun online privatlivspolitik.

Denne online privatlivspolitik gælder kun for information indsamlet via vores hjemmeside og ikke for information indsamlet offline.

Dit samtykke.

Ved at bruge vores side giver du dit samtykke til vores privatlivspolitik.

Ændringer i vores privatlivspolitik.

Hvis vi beslutter at ændre vores privatlivspolitik, vil vi offentliggøre disse ændringer på denne side.


Save settings
Cookies settings