Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskepladser i Haderslev fjord

Haderslev fjord er en lang smal fjord. Ikke en dyb fjord, sejlrende ca. 5 m. ellers under de 2 m. Adgangs forhold kan du finde her på siden.
Et rigtig godt valg til denne fine fjord, vil være en flydering.
Adgangsforhold til fjorden er ikke ligeså venlige, som ved mange andre fjorde. Har du ikke en flydering, bør du som det mindste være iklædt et par waders. Mulighederne vil da være rigtig fine, her i denne skønne fjord.
Husk at hjembring affald, så vi kan dyrke fjordens fiskeri uden lodsejerne bliver sure.
Vi er mange lystfiskere i Danmark og der kommer flere, vi skal stå frem som et eksempel, det gør vi bedst ved at vise hensyn til de der boer i områderne vi fisker.
Knæk og bræk
Måske vi ses derude.

Starup Haderslev fjord

Fredninger

Der er en del fredninger her i fjorden, i inderfjorden er det meste helårsfredet. Mellem Starup Bæk og Lønt Bæk, er der fiskbart på en strækning på ca. 600 meter. Dette er fiskepladsen Starup

I Haderslev fjord er der en del fredninger, der skal vises opmærksomhed, dette gør du lettest hvis du downloader en app til din smartphone.

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. der viser fredningsbælterne. Man skal huske at aktivere sin GPS på smartphonen.
Du henter den via Google Play
Der downloader du denne

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.
Ellers Husk Fisketegnet

Mange af pladserne i fjorden, finder du beskrevet her på siden. Vælg menuen Haderslev fjord, rigtig god fornøjelse.
Michael Møller

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk