Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Sønderjylland Fiskeri

Endnu en lang kyststrækning fuld af hotspots der strækker sig sydover fra Haderslev fjord, og helt ned til Åbenrå fjord.
Navne som Råde Hoved, Halk, Boskov, Tomaj, Sønderballe Hoved, Dybvighoved, Revlen og Gåsevig ligger som perler på en snor ned langs kysten.
Øen Barsø  er også en af øerne der besøges ofte, Barsø kaster ofte fine grønlændere af sig, med chancen for den helt store overspringer. Efterårs fiskeriet er også i top, en ø der er god hele året rundt.
Barsø Landing er også en af pladserne hernede, her er der et lille udløb man skal være opmærksom på. Periodisk fredning Møllebækken.

Du kan eventuel hente denne app.
Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. Husk GPS skal være slået til, så har du også mulighed for at se hvor du er i forhold til fredningen.
Du henter den via Google Play
Der downloader du denne

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.
Ellers Husk Fisketegn

Vi har her på Fluefiskersiden haft flere succes ture til Barsø, men ikke kun Barsø byder på et fantastisk fiskeri, der er en stor variation af fiskepladser her i det Sønderjyske. Det er bare med at opsøge pladserne, her på siden beskriver vi en del, af de bedste hotspots i det sønderjyske.
Knæk og bræk

En del pladser i Sønderjylland, finder du beskrevet her på siden. Vælg menuen Sønderjylland, rigtig god fornøjelse.
Michael Møller

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk