Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Erritsø strand

Erritsø strandErritsø strandErritsø strandErritsø strandErritsø strand

På strækningen ved Erritsø strand, er der flere pletter hvor der er gode muligheder for Havørred. Der fiskes ud over en blanding af tangskove, store sten, muslingebanker, ålegræs og sandbund.

Eneste fredning er helårsfredningen Erritsø Bæk

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. der viser fredningsbælterne. Man skal huske at aktivere sin GPS på smartphonen.
Du henter den via Google Play
Der downloader du denne

Der er stenrev der strækker sig ud i bæltet. Der fanges en del ørreder i løbet af året. Strækningen er fra starten af fredningszonen ved Erritsø Bæk, og helt hen til Lyngsodde ved den nye Lillebæltsbro.
Mange lokale fiskere, fisker kun på denne strækning, det må der være en grund til. Men opsøg området og giv det en chance med dit foretrukne fiskeredskab.

Der var i tidernes morgen et andet udløb ved Sandal strand, Møllebækken (Ullerup Bæk) der løb ud ved den gamle Sandal strand, så blev havnen bygget i Møllebugten. Da forsvandt den gamle strand og bækken blev rørlagt.
Bækken blev også kaldet lortebækken, da en del af byens huse brugte vandløbet som kloak. På samme tid  var der både glasål og små fladfisk i Erritsø Bæk.
Kilde: Fredericias Historie af Erik F. Rønnebech.

Mit forslag til en god flue her, The Brown Shrimp

The Brown Shrimp The Brown Shrimp
Fluen er super når rejerne er ved kysten, fisk den gerne i de små badekar, blandt tangskove, ålegræsbælter, fioliner og ved revlebrud
Den er bundet på en NS156 Ahrex Traditional shrimp
UV Chenille Pearl.
Hackler Ginger Whiting Spey.
Kuglekædeøjne.
Brun tråd.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.

Køb Fisketegn

Husk Fisketegnet

Knæk og Bræk
Michael

SE KORDINATER HER
55.535417, 9.733250


Erritsø strand

God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk