Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Erritsø strand

På strækningen ved Erritsø strand, er der flere pletter hvor der er gode muligheder for Havørred. Der fiskes ud over en blanding af tangskove, store sten, muslingebanker, ålegræs og sandbund.

Snoghøj strand

Der er stenrev ved Erritsø strand der strækker sig ud i bæltet. Der fanges en del ørreder i løbet af året. Strækningen er fra starten af fredningszonen ved Erritsø Bæk, og helt hen til Lyngsodde ved den nye Lillebæltsbro.
Mange lokale fiskere, fisker kun på denne strækning, det må der være en grund til. Men opsøg området og giv det en chance med dit foretrukne fiskeredskab.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Eneste fredning er helårsfredningen Erritsø Bæk

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. der viser fredningsbælterne. Man skal huske at aktivere sin GPS på smartphonen.
Du henter den via Google Play
Der downloader du denne

Der var i tidernes morgen et andet udløb ved Sandal strand, Møllebækken (Ullerup Bæk) der løb ud ved den gamle Sandal strand, så blev havnen bygget i Møllebugten. Da forsvandt den gamle strand og bækken blev rørlagt.
Bækken blev også kaldet lortebækken, da en del af byens huse brugte vandløbet som kloak. På samme tid  var der både glasål og små fladfisk i Erritsø Bæk.
Kilde: Fredericias Historie af Erik F. Rønnebech.

Mit forslag til en flue

Fiskeri Slotsruinen
Her sidder den i kæften på en fin havørred

The Brown Shrimp
Fluen er super når rejerne er ved kysten, fisk den gerne i de små badekar, blandt tangskove, ålegræsbælter, fioliner og ved revlebrud
Den er bundet på en NS156 Ahrex Traditional shrimp
UV Chenille Pearl.
Hackler Ginger Whiting Spey.
Kuglekædeøjne.
Brun tråd.

The Brown Shrimp

Parkerings forhold på denne plads, er nede ved vandet ved Ekkodalen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk