Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskeri Starup

Fiskeri Starup

er præget af blød bund, få muslingebanker og ser i det hele taget ret kedelig ud. Sejlrenden ligger kun et fluekast væk. Vaders er nødvendig pga. høje siv på bredden, man kan dog sagtens vade ud så man kan få et fornuftigt kast ud mod sejlrenden.

Dog skal man ikke glemme at kaste langs og ind mod bredden, da det ofte er her fiskene står. På trods af pladsens spartanske udseende kan den ofte holde mange fisk.

bag kirken ligger Starup fiskerlaug her er der fredet, samt resten af inderfjorden i vestlig retning, først 300 meter længere udad i østlig retning må fiskeriet påbegyndes. Der kan fiskes hen til Helårsfredningsbæltet ved Lønt Bæk det er et stræk på ca. 660 meter, og ender ved nogle gamle bolværks pæle der stikker ca. 0,2 meter op af vandet, normalt stopper man fiskeriet inden disse pæle.
SE FREDNINGEN HER

Fisbar strækning Starup
Fisbar strækning Starup

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. Husk GPS skal være slået til, så har du også mulighed for at se hvor du er i forhold til fredningen.
Du henter den her.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Kørselsvejledning

Kør til Haderslev havn og følg vejen på sydsiden mod Årøsund. I Starup by drejes til venstre ned til kirken, der parkeres på kirkens parkeringsplads. Bag kirken ligger Starup Bådelaug, her og cirka 300 meter længere ud i fjorden er fredet, så følg fjorden de 300 meter ud til et mindre bådelaug.

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk