Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Horsens Fjord Fiskeri

Fiskeriet i fjorden er rigtig fin, vi starter allerinderst ved Boller, mudret og rigtig fin vinterplads. Her gør tidevandet sig gældende, ligesom i de andre fjorde med lav vand, ved højvande er der chance, fisk et par timer før og efter at vandet topper, det giver gerne gevinst. Længere ude i Horsens fjord er der mere stenet og blandede bundforhold, masser af sten, det er en af de ting Horsens fjord er kendt for.
På yderkysten møder vi pladser som Kirkholm og As Vig, og videre om mod Sønderby og Juelsminde render vi på As hoved og Bøgehovedet, ved disse pladser er der altid chance for drømmefisken. Dybt vand med fine badekar strækker sig langs kystlinjen, masser af fine rev og pynter, der alle kan holde fisk. Det er ikke så få der er vandret op gennem skoven, ved Palsgård med en fin havørred på ryggen. Jo Horsens Fjord  er ikke overdrevent, en af østkystens perler.
Knæk og bræk ved vandet.

I Horsens fjord er der også fredninger, der skal vises opmærksomhed, dette gør du lettest hvis du downloader en app til din smartphone.

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. der viser fredningsbælterne. Man skal huske at aktivere sin GPS på smartphonen.
Du henter den via Google Play
Der downloader du denne

Spændende bund ved Alrø
Den lange tange
Pladsen ved Boller

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn.
Ellers Husk Fisketegnet

Alle pladserne i fjorden, finder du beskrevet her på siden. Vælg menuen Horsens fjord fiskeri, rigtig god fornøjelse.
Michael Møller

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk