Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskeri Daugård Strand

Pladsen ved Daugård strand veksler, mellem den fineste sandbund med store ålegræsbælter, tangskove og sten. Nogle steder er der revler, finder du et revlebrud, så fisk omkring dette i vandskiftene. Føden vil her hvirvle op og skubbet igennem, havørreden er på pletten. I vinterperioden vil det varme vand ligeledes blive presset igennem disse revlebrud, her vil havørreden da ligeledes være til stede, finder du disse render, kan føre til tivolifiskeri i stor stil.

 

Pladsen fisker som andre pladser i fjorden, specielt godt i sydvesten vind. Der kan fiskes til begge sider, dog vil man til venstre øst på rende ind i en helårsfredning ved Rohden å.

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. Husk GPS skal være slået til, så har du også mulighed for at se hvor du er i forhold til fredningen.
Du henter den her.

Til højre er der noget at det mest suveræne fiskevand i Vejle fjord, stedet er ofte besøgt af fiskere nordfra, der tit kommer til dette hotspot.
Jeg har for en del år siden, mistet en rigtig stor fisk her. Min far og jeg deltog i Vejle Fisker, var gået hen mod bådbroerne, et kast ud blandt nogle store sten, så sagde det bang. Havde den på ca. 2 min. så var der slap line.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

The Pink Cormorant
Krog: Partridge CS54 saltwater eller Kappa Owner SW i str. 4-8
Krop: Ice dub pink
Øjne: Sorte kuglekæde
Butt: Fluoriserende Pink
Hale: Hacklestrå af grizzly fjer samt et speyhackle fjer, farve salmon pink
Følehår: Supreme hair farven tan
Hackler: 2 stk. Speyhackle fjer, farve salmon pink
Fluebinder: Michael Møller
Ophavsmand: Michael Møller

The Brown Shrimp

Fluen er super når rejerne er ved kysten, fisk den gerne i de små badekar, blandt tangskove, ålegræsbælter, fioliner og ved revlebrud
Den er bundet på en NS156 Ahrex Traditinal shrimp
UV Chenille Pearl.
Hackler Ginger Whiting Spey.
Kuglekædeøjne.
Brun tråd.

Ophavsmand: Michael Møller
Fluebinder: Michael Møller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk