Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskeri Brejning hoved

Ved Brejning hoved ligger der et langt badekar der strækker sig langs skrænterne, til højre ind imod Brejning Lystbådehavn.
Man møder en helårsfredning ca. midt for. 

Hedeåen (helårs fredet) . Den ligger lige til venstre for lystbåde havnen.
I perioden 16 september til den 15 januar er der også en fredning ved Sellerup skovbæk, så i denne periode er der kun ca.300 meter at fiske på.

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. der viser fredningsbælterne. Man skal huske at aktivere sin GPS på smartphonen.
Download denne.

Fiskeri Brejning hoved
Hedeåens udløb

Bunden under skrænterne er spækket med store sten og tangskove, der er et lille rev, hvor ørreden ofte trækker ind. Til venstre for dette rev er der en bund bestående af sandbund med ålegræsbælter. Ved lav vandstand kan man gå ud på 1. revle, og fiske det yderste af.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Følg regler ved pladsen

Husk at samle jeres affald sammen og tag det med hjem, vi bliver nødt til at vise et godt eksempel, på forhånd tak. Der er parkeringsforbud ved den lille trekant ved de 2 sommerhuse, desuden er det ikke tilladt at følge den lille vej med bommen ned til standen. Kør til den offentlige P-plads ved Sellerup skov bæk, og gå de 500 meter ad stranden. Hen til Brejning hoved.
God tur og knæk og bræk.

Jeg tror ikke skuret eksisterer mere, men jeg har besluttet at bevare minderne omkring det på siden her.

Forslag til flue

 The Brown Shrimp

Fluen er super når rejerne er ved kysten, fisk den gerne i de små badekar, blandt tangskove, ålegræsbælter, fioliner og ved revlebrud
Den er bundet på en NS156 Ahrex Traditional shrimp
UV Chenille Pearl.
Hackler Ginger Whiting Spey.
Kuglekædeøjne.
Brun tråd.

Ophavsmand: Michael Møller
Fluebinder: Michael Møller

Fjordrejen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk