Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Hjarnø

Hjarnø ligger i Horsens fjord med et kig ud til Kattegat, 800 meter fra fastlandet, 3 km. lang 1 km. bred.
Øen indbyder til et fiskeri i særklasse. Der er altid læ at finde uanset vindretning. Bundforholdene er meget varieret, badekar der holder byttedyr og jagende ørreder. Kæmpe tangskove, og masser af sten.

 

Fiskeriet

Der er meget vestenvind her i Danmark, det betyder for fluefiskeren at østsiden dyrkes bedst. Østsiden og nordsiden er de bedste steder på øen.
Det er kun et spørgsmål om tålmodighed inden den store overspringer tager fluen, i et ordentligt plask. Overspringeren fanger du i vinter og forårs månederne.
I sommernatten er det den store sommerfisk på vej til åerne, der er chance for, her kan mudleren, bliver indhaleret i et sug, og man hører et tungt plask ude på revet.

Mit fiskeri har altid foregået i forår og sommer månederne. Har taget turen med færgen, men også i båd fra Vejle. Næste gang bliver det med kajakken.
Knæk og bræk

Udsigten fra Hundshage til Hjarnø

Turen over varer ikke længe der er ca. 800 meters sejlads, 5 minutter så kan man træde i land på en dejlig ø. Med mulighed for overnatning i telt, på campingpladsen, der er også mulighed for adgang på  et offentlig areal.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. Husk GPS skal være slået til, så har du også mulighed for at se hvor du er i forhold til fredningen.
Du henter den via Google Play
Der downloader du den.

Krog: Partridge CS54 saltwater eller Kappa Owner SW i str. 4-8
Krop: Ice dub pink
Øjne: Sorte kuglekæde
Butt: Fluoriserende Pink
Hale: Hacklestrå af grizzly fjer samt et speyhackle fjer, farve salmon pink
Følehår: Supreme hair farven tan
Hackler: 2 stk. Speyhackle fjer, farve salmon pink
Fluebinder: Michael Møller
Ophavsmand: Michael Møller

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk