Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskeri Vejle Havn

Fiskeri Vejle Havn

På Vejle Havn kan der fiskes efter mange arter, Havørred, Sej, Torsk, Sild, Hornfisk, Makrel og Ål.

Fisker man efter Ål er en god metode at anvende et flåd med 2-3 meters dybde ned til agnen. Agnes krogen med en børsteorm eller regnorm er der store chancer for bid, desuden er der chance for sidegevinst i form af en blank Havørred eller en Steelhead. Fisk der laver en god fight. Flere år er der blevet indvejet, en del Havørreder fra Vejle havn til Vejle Fisker.

Fiskeri Vejle Havn

Personligt har jeg selv et år fanget ca. 120 Ål, samt 3 Havørreder og en enkelt Steelhead som sidegevinster. Dette resultat er gjort på nogle få måneder Maj, Juni, Juli, og August. Så det er bare med at møde op på havnen, der er altid en fisk at fange.

Fiskeri Vejle Havn

Der har været mange Vejlensere der har fisket, her som noget af det første fiskeri de har dyrket. Det har så udviklet sig videre, mange er endt ud som havørredfiskere.

Husk Marts og April kan være suveræne måneder til Havørreden, også i havnen. Nu er ålen jo en truet fisk, så man fisker ikke så meget efter denne mere. Efter terrorsikringen på Vejle havn, er der atter åbnet et lille stykke af havnen der tilgodeser lystfiskeriet i havnen.

Svend Erik kom tilfældigt forbi havnen i Vejle, han så der stod nogle og fangede sild, det måtte han også forsøge, så hjem og hente grejet, efter et stykke tid hugger en havørred hans blink 68 cm. og 3,75 kilo.
Fanget den 17.6.2021

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Fiskeri Vejle Havn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk