Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Genner Bugt Dybvighoved

Genner Bugt Dybvighoved

Genner bugt sydsiden.

Dybvighoved er stedet for et rigtigt spændende vinter hotspot.
Fra parkeringen kan man fiske ind mod fredningen, mellem Kalvø og Dybvighoved. Strækket er ca. 500 m. langt og der er hele vejen ind meget lavt vand og med et å-udløb for bunden af bugten er saltvandskoncentrationen meget lille.

 

Fisker man, de ca. 300 meter ud til odden, bliver her hurtigt dybt. Det er ved normal vandstand let at vade fri af vegetationen, og få plads til bagkastet. Man fisker omkring hovedet og ind i Dybvig Bugt.

I den lille bugt bliver der også hurtigt dybt, på de solrige vinterdage kan havørreder således hurtigt skifte fra meget dybt vand, til det lave solopvarmede vand i den stille bugt. Hele vejen kan det være svært at komme fri af vegetation ved højvande, besværligt at få plads til bagkast altså. 500 m. fra parkeringen ved bådlauget ind i bugten mellem Kalvø og Dybvighoved, det er halvejs gennem den 2. bugt på strækket, at helårs fredningen starter. Elsted Bæk

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. Husk GPS skal være slået til, så har du også mulighed for at se hvor du er i forhold til fredningen.
Du henter den her.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Forslag Til Flue

Vaskebjørnen

Krog: Partridge CS 54 saltwater Shrimp Size 2-6.
Følehorn: Amerikansk egern og 2 strå krystal flash pearl.
Hackle: Grizzly hackle store.
Øjne: Bead Chain Eyes medium black.
Butt: Rød sæl uld.
Krop: sæl uld natural hvid.
Tråd: Rød uni 6/0

Ophavsmand: Eivind Berulfsen, Norge.
Fluebinder: Michael Møller

Parkerings vejledning

Adresse: Dybvighovedvej, Løjt Kirkeby. I centrum af Løjt Kirkeby starter Dybvighovedvej der løber fra syd mod nord. Når vejen går over i decideret markvej står der et skilt med ”Blind Vej – Ingen Vendemulighed”, det med vendemuligheden passer ikke. Der parkeres på Bådlaugets plads. Om vinteren er der som regel ingen problemer, men i sommer halvåret kan der nok forventes pladsproblemer da pladsen ikke er særlig stor.

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk