Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Genner Bugt Dybvig Hoved

Genner bugt sydsiden. 

Stedet er et rigtigt spændende vinter hotspot.
Fra parkeringen kan man fiske ind mod fredningen, mellem Kalvø og Dybvighoved. Strækket er ca. 500 mtr langt og der er hele vejen ind meget lavt vand og med et å-udløb for bunden af bugten er saltvandskoncentrationen meget lille.
Fisker man, de ca. 300 meter ud til odden, bliver her hurtigt dybt. Det er ved normal vandstand let at vade fri af vegetationen og få plads til bagkastet. Man fisker omkring hovedet og ind i Dybvig Bugt. I den lille bugt bliver der også hurtigt dybt, på de solrige vinterdage kan havørreder således hurtigt skifte fra meget dybt vand, til det lave solopvarmede vand i den stille bugt. Hele vejen kan det være svært at komme fri af vegetation ved højvande, besværligt at få plads til bagkast altså. 500 mtr fra parkeringen ved bådlauget ind i bugten mellem Kalvø og Dybvighoved, det er halvejs gennem den 2. bugt på strækket, at helårs fredningen starter.

Kørselsvejledning: Adresse: Dybvighovedvej, Løjt Kirkeby. I centrum af Løjt Kirkeby starter Dybvighovedvej der løber fra syd mod nord. Når vejen går over i decideret markvej står der et skilt med ”Blind Vej – Ingen Vendemulighed”, det med vendemuligheden passer ikke. Der parkeres på Bådlaugets plads. Om vinteren er der som regel ingen problemer, men i sommer halvåret kan der nok forventes pladsproblemer da pladsen ikke er særlig stor.

SE KORDINATER HER
55.116729, 9.473197

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk