Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskeri Ørbyhage

Fiskeri Ørbyhage

Der fiskes på fjordsiden af  hagen (vestsiden).
Ved hagens start er der et meget lavvandet område, når man kommer lidt længere ud mod spidsen, bliver der hurtigere dybt. Sand, tang og muslingebanker. Spændende bund der helt sikkert tiltrækker både fisk og fiskere. Sejlrenden er uden for kastevidde.

Fisker man indad i fjorden. er der mulighed for at nå sejlrenden, stykket er meget smalt, specielt et sted. Dette skaber en rigtig fin strøm, det er strømmen der gør at aktiviteten hos havørreden stiger. I de kolde måneder træffes den på det lave, og hurtigere opvarmede vand.

Fra spidsen af hagen, og øst om er der et stort lavt vands område, hvor der kan vades rigtig langt ud. God plads til bagkast overalt.
Strækningen op mod Avnø Vig er et lavvandsområde hvor der er spredt bevoksning på hele strækningen. Her er der muligt at vadefiske.

Der kommer oppe ved Avnø Vig en periodisk fredning Knud Bæk, dybest inde i vigen er der en helårsfredning Sillerup Bæk.

Få helt styr på din færden ved disse, kyststrækninger med fredninger, ved at hente denne fine applikation/app

Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app.
Du henter den her.

Forslag Til Flue

 The Brown Shrimp

Fluen er super når rejerne er ved kysten, fisk den gerne i de små badekar, blandt tangskove, ålegræsbælter, fioliner og ved revlebrud
Den er bundet på en NS156 Ahrex Traditional shrimp
UV Chenille Pearl.
Hackler Ginger Whiting Spey.
Kuglekædeøjne.
Brun tråd.

Ophavsmand: Michael Møller
Fluebinder: Michael Møller

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Kørselsvejledning

Adresse Ørbyhage, 6100 Haderslev. I Haderslev køre man mod vest på nordsiden af havnen/fjorden. Følg vejen mod Ørby, efter Ørby drejes til højre ad Ørbyhage, forsæt mod ørbyhage indtil vejen ender. ( i T-kryds hvor der er skiltet ”Stranden” til venstre, her holdes til højre mod ørbyhage og planteskole.

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk