Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Fiskeri Svenstrup strand

Fiskeri Svenstrup strand strækker sig fra indløbet af fjorden og ca. 2-3 km ind i fjorden.

Stykket er meget kuperet med vekslende bund. Fisker man til højre fra den offentlige P-plads og ud til pynten, kommer der en skrænt tæt på land. Man kan lige ved normal vandstand nå ud til den, så pas på ved lavvande og når vandet er stigende. 

Hele stykket igennem er der fine tangbælter og sandbund. Fiskes der til venstre fra P-pladsen kommer man hen til en lille pynt, hvor der i tidernes morgen var et flot muslingrev. Den er så småt begyndt at komme tilbage igen. Her træffes havørreden hele året rundt. Dog er forår og efterår den bedste tid.

Burhøns

Der kan til tider være udslip af burhøns, sådan et skete for nogle år tilbage i 2017. Da vrimlede det med regnbuer på kysten, specielt her ved Svenstrup strand var der gang i dem, der blev taget mange store fisk.
Jeg rendte selv ind i dem, det var dog i Vejle fjord, hvor jeg var heldig og få æren af at fighte 3 fine høns, de 2 af dem imponerende fightere, jeg har klip på YouTube hvor man kan se fighten.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk