Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Svinø syd

Svinø syd er efter min mening en klassiker. Her er der inden for en kyst strækning på 500 meter alt, hvad man behøver sig af fin bund og natur.

Et fint flue stykke. Man fisker ud over sandbund. Her er særdeles godt i de kolde måneder. Fiskes der til højre hen til pynten er der meget åle græs og enkelte tangbælter. Her er en forholdsvis pæn dybde. Fisker man der imod til venstre kommer man om til en pynt, hvor man ikke kan vade ret langt ud, her er der meget dybt helt ind under land cirka 4 meter. Et rigtig fint stykke fiske vand der byder på enhver form for fiskeri.

Fisker man lige ud for den indlands sø, der ligger lige midt i det hele er det Marsvinebugten. Navnet fortæller det hele. I gamle dage jog fiskerne marsvinene herind, hvor de gik på grund og blevet slået ihjel. En gamle fisker fortalte mig engang denne historie, der blev slået 1000 vis ihjel her. Her i bugten er der meget lavvande med masser af føde.
En fortælling om Marsvine jagten LÆS MERE

Bemærk helårsfredningen ved Viby å
Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. der viser fredningsbælterne. Man skal huske at aktivere sin GPS på smartphonen.
Du henter den her.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Kørselsvejledning

Vil lige fortælle at stedet her kan der kun beskrives vejen dertil, da det er op til ens samvittighed hvor/hvordan man vil parkere. Her er nemlig privat vej.
Men hvis man viser hensyn og holder pænt inde i siden, er der som regel ikke noget bøvl. Men det er jer selv der afgør det.
Der køres af hoved vejen fra Middelfart mod Assens, ca. 5 km ude drejes der til højre mod Gamborg.
Gamborg by passeres og der køres forbi lystbådehavnen til vejen slår et venstre knæk.
I selve svinget køres/vandres der mod naturist camping pladsen.
For enden af vejen hvor der drejes op mod campingpladsen drejes der stedet til venstre.
Det traves hen til indlands søen hvor den løber ud i havet.
Her fiskes der i begge Retninger

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk