Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Borgmesterens

Pladsen er en suveræn god plads i det tidlige forår. Og er man heldig at være på stedet når de første børsteorm sværmer. Kan man rende ind i et kanon fiskeri. Går man til højre østpå, kommer man hen under skrænterne, ved de første stensætninger, og imellem dem, er der gode chancer for ørred. Der fanges hvert år grov ørred på stedet .
Flere år er 1. præmien til Vejle Fisker fanget her.

Lige neden for Borgmesterens sommer hus og ud ad i fjorden, er der et fint badekar der strækker sig hen til den første lille pynt. Bunden består af sten, tangskove og fioliner i efteråret, der kan være et forrygende fiskeri mellem disse snørebånd, men også mange fisk mistes.

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Der henvises til at at der holdes en afstand på 50 meter til sommerhuse på strækningen fra stien, vi går til vandet af, og hen til sidste sommer hus i østlig retning, da det er privat strand.
Vi vil ikke genere sommerhus ejerne, og omvendt.

The Brown Shrimp 
Fluen er super når rejerne er ved kysten, fisk den gerne i de små badekar, blandt tangskove, ålegræsbælter, fioliner og ved revlebrud
Den er bundet på en NS156 Ahrex Traditional shrimp
UV Chenille Pearl.
Hackler Ginger Whiting Spey.
Kuglekædeøjne.
Brun tråd.

The Pink Cormorant
Krog: Partridge CS54 saltwater eller Kappa Owner SW i str. 4-8
Krop: Ice dub pink
Øjne: Sorte kuglekæde
Butt: Fluoriserende Pink
Hale: Hacklestrå af grizzly fjer samt et speyhackle fjer, farve salmon pink
Følehår: Supreme hair farven tan
Hackler: 2 stk. Speyhackle fjer, farve salmon pink
Fluebinder: Michael Møller
Ophavsmand: Michael Møller

Naturbeskyttelsesloven § 22

Strandbredder og andre kyststrækninger er åbne for færdsel til fods, kortvarigt ophold og badning på arealer mellem daglig lavvandslinje og den sammenhængende landvegetation, der ikke er domineret af salttålende planter eller anden strandbreds vegetation. Adgang sker på eget ansvar. Det er tilladt kortvarigt at have en båd uden motor liggende på strandbredden. I perioden 1. april-30. september skal hunde føres i snor. Hunde skal altid føres i snor, hvor der er græssende husdyr. I perioden 1. september-31. maj er ridning tilladt på den ubevoksede strandbred og direkte ned dertil, hvis der er lovlig adgang til stranden.

 1. Stk. 2. Reglen i stk. 1 omfatter ikke arealer, der inden den 1. januar 1916 er udlagt som have eller inddraget under en erhvervsvirksomhed, der drives på ejendommen. Det samme gælder forsvarsanlæg og havneanlæg.
 2. Stk.3. Offentlighedens adgang må ikke forhindres eller vanskeliggøres.
 3. Stk. 4.På privatejede strandbredder og kyststrækninger må ophold og badning ikke finde sted inden for 50 m fra beboelsesbygninger.
Man går til stranden igennem den røde låge.

2 thoughts on “Borgmesterens

 1. Hej jeg fik af vide jeg ikke måtte gå igennem stien hvor den gamle træ båd ligger. Men jeg fik min kone til at slå det op hvem der ejer det og det ser offentlig ud ved du noget om det mvh jakob Holst

  1. Hej Jakob
   Det må du, jeg har haft kontakt til kommunen. Det er en offentlig sti.
   Får du problemer igen så kontakt mig.
   Så tager jeg fat i kommunen igen.
   Hilsen
   Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk