Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Å Strand

Å Strand

Å Strand endnu et stræk, der kaster store fisk af sig hvert år.

Selvfølgelig er der udfordringer i at fange dem, de store er sjældne. Men du har chancen så længe du har fluen i vandet.

Rigtig havørred bund, med spredte tangskove. Der er fanget havørred op til 9,5 kilo på denne plads, det var i start firserne.

Der er en helårsfredning ved Å Å som man skal være opmærksom på. Parkerings pladsen ligger i fredningen, andet billede af luft foto, er hvor fiskeriet kan startes.
Download eventuel den app der ligger lidt nede på siden.

 The Pink Cormorant er en rigtig fin flue det meste af året, næsten fangstgaranti 🙂 Fluen blev til for nogle år siden, da jeg fiskede en del med Pattegrisen, de var altid godt sønderbidte og flænsede, så valgte at binde denne variant der fik navnet The Pink Cormorant. The Yellow Cormorant er også kommet i boksen, som en naturlig ting efter Claus Eriksens Gule pattegris. Fluen er bundet med fluo materialer.

Å Strand
Første fiskbare stræk

Å Troels Holstein Kaa har lavet en virkelig fin app. Husk GPS skal være slået til, så har du også mulighed for at se hvor du er i forhold til fredningen.
Du henter den via Google Play
Der downloader du den

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Krog: Partridge CS54 saltwater eller Kappa Owner SW i str. 4-8
Tråd: Rød uni 6/0
Hale: Hackle af grizzly speyfjer
Hackler: 2 stk. Speyhackle fjer, farve Grizzly
Butt: Rød sæl uld
Krop: Natur sæl uld
Belastning: Kuglekæde øjne sorte small til medium
Fluebinder: Michael Møller
Ophavsmand: Michael Møller
Vaskebjørnen Spey
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk