Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Ærø Fiskeri i det sydfynske øhav

Fiskeri Borgnæs Ærø
Ved Borgnæs

Lille beskrivelse om Ærø.
Ærø er blandt perlerne af de danske øer, hvad angår fiskeri og natur, dog er der også rige muligheder for at opleve de gamle huse i byerne derovre. Øen er ca. 30 km. lang og har en bredde på 8 km. der lever ca. 7000 mennesker på øen. Der er kyststrækninger, der for havørreden indeholder de bedste vilkår, og Ærø giver med sin 80 km. lange kystlinje alle chancer for fangst af havørred eller hornfisk. Der bliver derfor også hvert år fanget fine fisk på Ærø.

Fiskeri Urehoved Ærø
Ved Urehoved
Fiskeri Borgnæs Ærø
Odderens Bæk ved Borgnæs

Der er fire periodiske fredninger på Ærø. Odderens Bæk, Kirkebæk, Eskebæk og Langemade.
Du vil kunne finde dem via denne app som Troels Holstein Kaa står bag.
Du henter den her.

Vil du besøge denne perle af en ø tager man en af færgerne dertil, der er flere færgeruter at vælge imellem LINK til Ærø færgerne der sejler fra Fåborg til Søby, Svendborg til Ærøskøbing og Rudkøbing til Marstal, turen Ærøskøbing-Svendborg er en tur der er en oplevelse af de helt store, med en sejlads igennem det syd fynske øhav, og så til sidst turen igennem Svendborg sund, turen tager ca. 1 time og et kvarter, så der er tid til at nyde en eventuel medbragt madpakke.
Pladsbeskrivelser finder du her på siden, første plads finder du HER

Avernakø, Bjørnø, Bågø, Drejø, Hjortø, Langeland, Lyø, Skarø, Strynø, Thurø og Tåsinge alle dejlige øer i det sydfynske.

 Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegnet

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk