Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Ærø Fiskeri i det sydfynske øhav

Ærø Fiskeri i det sydfynske øhavÆrø Fiskeri i det sydfynske øhav

Ærø Fiskeri i det sydfynske øhav

Lille beskrivelse om Ærø.
Ærø er blandt perlerne af de danske øer, hvad angår fiskeri og natur, dog er der også rige muligheder for at opleve de gamle huse i byerne derovre. Øen er ca. 30 km. lang og har en bredde på 8 km. der lever ca. 7000 mennesker på øen. Der er kyststrækninger, der for havørreden indeholder de bedste vilkår, og Ærø giver med sin 80 km. lange kystlinje alle chancer for fangst af havørred eller hornfisk. Der bliver derfor også hvert år fanget fine fisk på Ærø.

Der er fire periodiske fredninger på Ærø, du vil kunne finde dem via denne app som Troels Holstein Kaa står bag.
Du henter den via Google Play
Der downloader du denne

Ærø

Vil du besøge denne perle af en ø tager man en af færgerne dertil, der er flere færgeruter at vælge imellem link til Ærø færgerne der sejler fra Fåborg til Søby, Svendborg til Ærøskøbing og Rudkøbing til Marstal, turen Ærøskøbing-Svendborg er en tur der er en oplevelse af de helt store, med en sejlads igennem det syd fynske øhav, og så til sidst turen igennem Svendborg sund, turen tager ca. 1 time og et kvarter, så der er tid til at nyde en eventuel medbragt madpakke.
Pladsbeskrivelser her på siden, første plads finder du HER

Avernakø, Bjørnø, Bågø, Drejø, Hjortø, Langeland, Lyø, Skarø, Strynø, Thurø og Tåsinge alle dejlige øer i det sydfynske.

Som alle andre steder i Danmark. skal man have et fisketegn hvis man er fyldt 18 år, og indtil man bliver folkepensionist.

Køb Fisketegn

Husk Fisketegnet

SE KORDINATER HER


Ærø Fiskeri i det sydfynske øhav

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk