Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Konkurrencen den 8.5.2004

Konkurrencen den 8.5.2004

Lille beretning fra en vellykket dag ved et af Vejle fjords hot spots Holster hage.

Dagen startede med udgangspunkt fra Fredericia klokken 03.30 havde aftalt at følges med en inkarneret fluefisker fra Fyn Holger den gale fluefisker:-)

Vi kørte imod Brejning og på et tidspunkt overhalede vi en konvoj af biler, alle Fredericia fiskere på vej til Holsterhage for at gøre vandet usikkert for havørreden.
Vi ankom kl. 04.00 til den aftalte plads og alle folk fik hilst på hinanden. Vinden var rimelig hård fra en nordøstlig retning der dog kan fiskes ved hagen. Så folk riggede langsomt deres grej til og drog til vandet. Inden længe var de første fisk blevet fanget, Moxholm og Store fangede som de første fisk, der dog lå under målet, de fik begge spurtpræmie for første fisk på land.

Der var også lidt omflakkende fiskere der forsøgte at opsøge fiskene ved flere vandre ture og lange vade ture. Mox, John, Store og Peter var således en tur på Saltbæk hage hvor nogle af dem havde kontakt med ørreder, de fik hver en priest som en slags flidspræmie, priesten samt slibesten er skænket af Ole bager "tak for det Ole".

Mox vandt også et gavekort på 500,00 skænket af Fish and Outdoor.
John vandt et sæt bobler skænket af Fus :-).
Peter vandt en æske kystfluer skænket af Ole Bager, en æske Ole vandt for marts måneds fisk, "tak til Ole for dette"

Skulle der deles flidspræmie ud skulle der selvfølgelig også deles en spurtpræmie ud for den mest passive fisker, jeg var i realiteten nok selvvalgt til denne lidt deprimerende præmie, men valgte at uddele den til Lars M han var en rar mand at tale med i pauserne:-),

Lars vandt desuden en Flexi Stripper skænket af Bjarne Fries ( stangbyggeren i vort forum) "tak til Bjarne".
Karsten fik ligeledes en spurtpræmie for at have holdt ud så længe, da han døjer en del med ryggen, "godt klaret Karsten".
En spurt præmie mere gik ligeledes til eneste kvindelige fisker Åshild. Hun vant også et kystnet skænket af Guideline, samtidig stod hun for grillning af pølser sammen med Leif, "tak for det"
Fus fik også en flidspræmie, han vandt også et sæt bobler skænket af ham selv 🙂 han valgte dog at afgive sin præmie da det ikke lige er et fiskeri for en så inkarneret fluefisker som ham.
I stedet blev det Christian der vandt dette sæt bobler, Chr valgte at skænke dem til maj måneds fineste fisk "tak for det Christian".
Holger fluegal fluefisker fangede en undermåler samt havde flere tilbud, hvilket måske ikke er så mærkeligt han fiskede meget. Han vandt desuden en fluestang skænket af GuideLine "tak til Leif Stävmo".

1. pladsen for største fisk gik til Jan Ivan Jensen for en Havørred på 56 cm 0g 1,7 kilo Jan Ivan valgte et gavekort på 1000,00 kr. skænket af Fish and Outdoor i Fredericia "tak til dem begge derude på Vejlevej"

Jan Ivan fik ligeledes en æske med fluer bundet af medlemmer på siden på fluebinder dagen, endelig fik han også en Vandrepokal hvor hans navn samt vægt af fisk kommer på.
2. pladsen gik til Kim Hansen med en fisk på 43 cm. og en vægt på 900 gram Kim valgte et gavekort til Fish and Outdoor på 750,00 kr.
Undertegnede vandt et hjemmelavet kystnet skænket af Christian (Chr) "fint net tak for det"

Efter endt præmieoverrækkelse blev der grillet og spist pølser . Alt i alt en hyggelig dag i fiskevenners nærvær, med snak om fortidens fiskeoplevelser og ture til andre vande.
Tak til alle for at denne dag kunne realiseres.
Med venlig hilsen Michael

     

 

                             
 
     
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2020 by Fluefiskersiden.dk