Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Kystkonkurrencen 7.4.2007

Konkurrence Fluefiskersiden

Præmiebordet med sponsorgaver til kystkonkurrencen 2007 så dejlig ud.

Kystkonkurrencen blev afviklet Påske lørdag vi var 15 deltagere fordelt på nogle af de pladser der beskrives på fluefiskersiden.dk 7 af os fiskede ved Brejning Hoved, fiskene viste sig under land et kort øjeblik hvor vi alle mærkede fisk, det blev til 1 Havørred på 42 cm. og 810 gram fanget af Michael Mølgård Madsen på fluestang han mistede en af samme kaliber måske større.

Vi andre måtte "nøjes" med undermålere samt kontakt med fisk.2 mand fiskede i Gudsø Vig, Martin Hyp og Rene Stål, de fangede 2 mindre samt 2 pæne Havørreder på henholdsvis 2400 gram og 62 cm. og 2300 gram og 60 cm. begge fisk fanget på blink.

Beretning følger her:
Martin og jeg tog ud kl. 04.00 lørdag morgen til dagens konkurrence. Vi havde bestemt os for at fiske lidt mens det var mørkt. kl. 05.15 huggede denne fisk på 60 cm. og 2,35 som vores vægt viste på en Wims wobler.
Fisken var i rigtig hopla og gav en dejlig figth, det lovede fint for konkurrencen. En time senere fik jeg en lille på målet som kom ud igen, Martin fik en lille osse inden han fik en rigtig god fisk på. Jeg måtte hen og nette for ham og kunne godt se det var en fin fisk.efter en sikker landing kunne vi konstatere jeg blev slået med 2 cm. og 100 gr. En kanon dag vi havde med smukt vejr.

2 mand fiskede i Båring vig Johnny og Kjeld. Kjeld fangede en pæn Havørred på 1370 gram og 51 cm. på blink.

Andre valgt inderfjorden hvor Jørgen Christensen fangede en enkelt Havørred på 45 cm. som dog havde lagt for længe til at holde konditionen, 30 sølle gram manglede.

Vi mødtes alle til præmieoverrækkelse i Vestbyens Fritidscenter i Skolegade.

Martin HYP fik førsteretten til at vælge præmie for hans Havørred på 62 cm. han valgte gavekortet sponseret af deltager betalingen samt sponsorat fra Sportdres.
Rene valgte en Fenwick Techna AV for hans Havørred på 60 cm. sponseret af Purefishing.
Kjeld valgte spinnesættet sponseret af Tækkemand Benny Jørgensen.
Michael valgte en Scierra Chest and Backpack sponseret af Fluefiskersiden.dk

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2020 by Fluefiskersiden.dk