Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Limfjorden den 11.4.2009

Limfjorden den 11.4.2009

Stor ørred i hård sø, med konditions faktor på 1,4!

Michael, Morten og jeg havde aftalt en tur til Skive Fjord lørdag. Vi trængte til lidt genoprejsning ovenpå et par ikke alt for givende fiskekonkurrencer. Målet var et hot-spot, hvor vi vidste, at der gik mange og store fisk. Vi ankom 7.30, hvor vi kunne konstatere, at vandstanden var meget lav og vinden meget hård og lige på. Øv, øv, men vi kløede på det bedste vi havde lært.

Der var lidt kontakter og et par mistede småfisk, men mere blev det ikke til. Vinden tog til, så vi besluttede at skifte plads. Vi besluttede at tage til Kås Hoved, som ingen af os imidlertid kendte noget til, for her måtte vinden være mere i ryggen. Ved ankomsten mødte vi et par bilfulde fiskere på vej væk, for de havde ikke mærket liv i lang tid. Om morgenen havde de fået 3 stk. i bølgeskummet – det sidste viste sig at være en nyttig information!

Vinden var nu drejet mere i syd, så vi fik endnu en gang bølgerne i hovedet, når vi fiskede på revet. Ret hurtigt fik jeg en fed, lille fætter lige under målet – så der var altså fisk Ikke længe efter kom så drømmehugget. Lige i bølgeskummet blev min Polar Magnus taget, så jeg ikke var i tvivl, om det her var seriøst.
Straks efter fløj en flot sølvbarre ud af bølgerne og sikke en bredside, der åbenbarede sig. Jeg kæmpede løs, medens jeg råbte til Morten og Michael, at jeg havde stor fisk på. Efter talrige heftige udløb var den ved at være træt, og Michael kom mig til undsætning med nettet.

Sikkert på land kunne kendsgerningerne komme på bordet: 57cm og hele 2,60kg – dvs en kondition på 1,40. Den var iøvrigt fyldt helt op i halsen med børsteorm.

Da vi skulle hjem, mødte vi en nysankommen fisker, som kunne fortælle os, at der i dag er "Limfjordens Ørreddag" – en konkurrence med rigtig flotte præmier. Han var helt sikker på, at min fisk kunne have hjemtaget en af disse, men det forudsætter jo, at man tilmelder sig, og jeg er jo færdig med fiskekonkurrencer!

     

 

Hård blæst og fede ørreder
     
 
 
 
 

 

 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk