Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Marsvinebugten den 29.12.2003

Marsvinebugten den 29.12.2003 Lille tur til Gamborg fjord. (mere…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Marsvinebugten den 29.12.2003

 
 
 

Marsvinebugten den 29.12.2003 Lille tur til Gamborg fjord.

Fangstrapport fra Gamborg fjord 2 Havørreder fanget af Moxholm, ørrederne var henholdsvis 41 og 42 cm. Vi mødtes klokken 07.15 ved den gamle markedsplads lige efter Den Gamle Lillebæltsbro, Svendsen Moxholm og jeg.  Godt opsatte til en fisketur, Moxholm lagde ud med Wobler hvilket resulterede i fangst henne bag skrænterne. (gad vide om han havde lagt den der dagen i forvejen). Det var dog sikkert han havde Havørred i første træk.

Svendsen og jeg lagde ud med fluekæppen, vi skulle nok havde taget blinket, for Moxholm gentog lige seancen bare i den anden ende af fiskepladsen, (havde han også gemt en derhenne). Jeg ville så prøve med blinket, Svendsen forsatte stædigt sit fiskeri med fluestangen, det skal lige siges at det var en af Svendsens første gange med fluestang ved kysten og han havde valgt at lade spinnestangen blive hjemme (godt gået Svendsen). Vi fiskede nogle timer men fiskene var draget ud med vandskiftet, efter 4 timer i frisk luft og i godt selskab drog vi hjem en oplevelse rigere.

Svinø syd er efter min mening en klassiker. Her er der inden for en kyst strækning på 500 meter alt, hvad man behøver sig af fin bund og natur. Fisker man lige ud for den indlands sø, der ligger lige midt i det hele er det Marsvinebugten. Navnet fortæller det hele. I gamle dage jog fiskerne marsvinene herind, hvor de gik på grund og blevet slået ihjel. En gamle fisker fortalte mig engang denne historie, der blev slået 1000 vis ihjel her. Her i bugten er der meget lavvande med masser af føde.

PS Skulle hilse at sige tak fra min kone for ørreden.
Marsvinebugten den 29.12.2003

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk