Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Æbelø 26.7. 2011

Vores anden tur havde vi planlagt sammen med Pia og Jan, de ville støde på op af dagen, da Pia først skulle have fri fra arbejde.

Helle og jeg tog afsted med det stigende vand, vi tog direkte op til Nordre Bråd, de havde lovet ideele forhold, mon man kan stole på de kære meteorologer, de har vist sig fra en meget upålidelig side hele sommeren 🙂

Vi var en time om at nå fyret, vind strøm og tidevandet fik os hurtigt derop, lige før spidsen er der et par gutter fra bombay fly, vi hilser på hinanden og får en sludder omkring fiskeriet.
Om eftermiddagen skifter de plads, de vil forsøge sig omme ved Østerhoved. Jeg forsøger lidt fiskeri i shorts, det kan sagtens lade sig gøre på Æbelø, mange steder strækker der sig lange badekar under land, disse får ofte besøg af en jagende havørred.
Der kom en stime fisk ind, mange under målet men også en god fisk på 46 cm. der faldt for min flue imellem alle tobiserne.

Ved 18 tiden kommer Pia og Jan og jeg kan triumferende vise ham at der er fisk på pladsen. Det bliver en tur med en masse under målet, natten er død, morgenstunden ligeså, mon ikke det ændrer sig til næste besøg. Hyggelige timer sammen med Jan og Pia, der måske kan lokkes til endnu en tur.

Herunder en lille billedserie fra turen:

 

     

På vej over mod Nordre Bråd

 

 

     
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Jan fisker revet

 

     

Jan og Pia

 

 

     
En kanon weekend på Æbelø.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2019 by Fluefiskersiden.dk