Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Bunkeren Plads 2

Bunkeren Plads 2

Betonen hører til ralgravningen, der foregik i forbindelse med byggeriet af den gl. Lillebæltsbro. Meget af materialet blev hentet her inde bagved. Bunkeren har gennem tiderne været et af de steder der er kendt som et af de bedre på Æbelø. Pladsen ser umiddelbart ikke ud af meget, men det ved de gode havørreder åbenbart ikke noget om.
Derfor bør du give stykket en chance.

Bunkeren har gennem tiderne ofte været brugt til illegal overnatning, af ivrige lystfiskere, da dette tidligere absolut IKKE var eller er velset, hører bunkeren med til skyttens aftentur, mangen en fisker er blevet sendt hjem herfra i nattens mulm og mørke.

Det kan ikke pointeres ofte nok, alt teltslagning på øen er absolut forbudt. Det er tilladt at fiske natten igennem. I dag er der indrettet to nydelige opholdssteder med grill og brænde lidt længere inde mod Brådet, lige hvor dyrehegnet findes. Og ved den gamle havn, fine pladser der selvfølgelig efterlades som man fandt dem, og meget gerne pænere.
Bunkeren Plads 2

Som hovedregel skal alle lystfiskere over 18 år have et lystfisketegn. Det gælder også til undervandsfiskeri. Er du under 18 år eller har du ret til folkepension, behøver du ikke et tegn. Husk Fisketegn

Oprettet i .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2022 by Fluefiskersiden.dk