Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Egebjerggård 22.7.2002

Egebjerggård 22.7.2002

Vi ankom til pladsen lørdag aften ved 20.00 tiden, vi havde i løbet af aftenen kontakt med et par havørreder. Ved midnats tid var der ikke mere aktivitet, og vi fik lidt til ganen, og slappede ellers af til det begyndte at lysne.

Ved 6 tiden skifter Frank fra fluestang til bobleflåd, da fiskene begynder at vise sig langt ude. I en afstand af ca. 20 meter bliver Smasken fluen taget hårdt. Fisken tager et udløb på ca.50 meter ud over en revle, hvor der rejser sig en bølge, på størrelse med den en slæbebåd laver. Efter godt et kvarter er havørreden klar til landing. Det skorter ikke med gode råd, da der er kommet en del tilskuere, for at se fisken blive landet.

Frank og hans makker bliver enige om at undgå at bruge fangstnettet. Da fisken ser ud til at være af en stor kaliber. De har den inde på lavt vand efter et stykke tid, men den er meget urolig. Og de vælger at lade den trække ud på godt en meter vand, hvor den bliver mere rolig. Efter godt et kvarter er den moden til landing, Frank kaner den op, da den lægger sig på siden, og hans makker griber den om haleroden og skubber den op på land som en anden båd.

Dette var til dato den største, og flotteste fisk Frank har fanget fra kysten. Det var en Havørred den vejede 7,5 kg. Var 81 cm. lang fanget på bobleflåd Egebjerggård 22.7.2002 søndag den 22-07-2002 kl. ca. 6.00 ved Egebjerggård på en tobis imitation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk