Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

2 håndskursus den 24.5.2008

2 håndskursus den 24.5.2008

2 håndskurset med vore faste kasteinstruktør Lars Chr. Bentsen

Alt forløb som sædvanlig uden problemer, folk fik suget en masse til sig, Lars øste ud af posen om forskellige teknikker ved åen Vi havde valgt at afholde kurset ved Vejle å, for at gøre det så realistisk som muligt. Kurset blev afviklet over hele dagen vi var 9 deltagere delt op i 2 hold.

Først gennemgik Lars forskellige teknikker teoretisk, selvfølgelig med hans stang i hånden, efter grundig instruktion. Fordelte vi os over stykket, Lars gav så hver enkelt deltager instruktion og rettede de fejl hver enkelt deltager havde, han havde let ved at se hvilke fejl den enkelte gjorde, og fik rettet det, hvilket gjorde at vi alle fik fat i den rigtige kasteteknik.

2 håndskursus den 24.5.2008

Tror at jeg kan skrive for alle at det var et rigtig godt kursus, tak til Lars Chr. Bentsen fra FFFD
Flere billeder herunder.

2 håndskursus den 24.5.2008

Vejle Sportsfiskerforening har det meste af fiskeretten i Vejle å. Åen er opdelt i zoner, startende inde i byen omkring gymnasiet med zone 1, hvor stykket kaldes lossepladsen. Andre stednavne på stykket Pumpehuset, Tenen, Kanalen og D/9 Pælene. Fra Vejle og opstrøms, er der skøn natur der bør opleves, indmeldelse i foreningen.
Der trækker store havørreder op i åen og de første kommer omkring midt maj. Vil du være helt sikkert på, at der er fisk i åen er juni den sikre startmåned. Åens bestand af havørreder er en vild stamme, åen er selvreproducerende. Før i tiden var der klækkeriet, og man udsatte fisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk