Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, både Jylland og Fyn. fisketure og masser af fluefisker tips..

Barsø Skærtorsdag 2008

Barsø Skærtorsdag 2008

Konkurrencen på Fluefiskersiden.dk


DMI havde længe lovet dårligt vejr Skærtorsdag, men vi var heldige, forholdene var rigtig fine, vi var i alt 13 mand der drog afsted til Barsø med den lille færge.

Fisk ved Østerklev

Der blev fisket rundt på hele øen, Anders, Jens og Leif gik i retning af Østerklev, hvor de ramte et godt fiskeri, Leif fangede 2 under målet og smed en fin fisk. Anders fangede sin første fisk over målet, en fin havørred på 51 cm. og 1440 gram. Jens fangede 2 fine grønlændere, på 43 og 44 cm. med vægt på henholdsvis 820 gram og 930 gram.

Morgen fluen

Jørgen (Store) og Per gik venstre om øen, i retning af Nørrerevle hvor Store mistede både fisk og sit våben på dagen. En lille morgenflue, der var blevet bundet specielt til dagen, efter adskillige kontakter med havørreder, og et hegn bagved ham. Måtte han siger farvel til flue, og chancen for fast fisk.

Østsiden

To gange Johnny, Kjeld, Morten, Lars og jeg selv gik over øen, og fiskede omme på østsiden. Ved de dejlige stenrev, vi havde også godt gang i fiskeriet, mange under målet samt en nedgænger på ca. 60 cm som blev sat ud i sit rette element igen. En lille fin grønlænder på 42,5 cm. og 840 gram blev det også til.

 

Flot fisk

Christian havde taget cykel med, og kørte mageligt afsted mod det store rev ved Nørrerevle. Hvor han fiskede sammen med Morten Boesgaard, Morten fik en under målet på ca. 37-38 cm. Christian fik inde over sandbunden en flot havørred på 64 cm og 3010 gram, flot fisk der virkelig fortjente 1. præmien.

Christians fisk havde været inde og fråse i sandorm, Barsø Skærtorsdag 2008

Præmie fordelingen

Christian valgte for største/pæneste havørred et gavekort på 3800 kr. sponseret af Sportdres Tak til Kris.
Anders valgte en præmie til en værdi af 750 kr. sponseret af Profisk tak til Lars Carlsen.
Jens Sund valgte for 3 største havørred et fluehjul med bagline sponseret af Purefishing Tak til Ib Andersen. Purefishing er i dag solgt for 8,5 milliarder.
Michael valgte at lade 4 præmien blive i puljen til næste fællestur, valgte dog en æske fluer sponseret af Thomas Mølgård, tak til Thomas.
Jens Sund valgte som 5 præmie et sæt skyde hoved med skydeline og forfang sponseret af Vision tak til Tuomas Rytkönen.

Vejret, fangster og ikke mindst det gode humør folk mødte op med, var medvirkende til at konkurrencen blev en succes, der vil gentage sig næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk