Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Barsø Skærtorsdag 2008

Konkurrencen på Fluefiskersiden.dk
DMI havde længe lovet dårligt vejr Skærtorsdag, men vi var heldige, forholdene var rigtig fine, vi var ialt 13 mand der drog afsted til Barsø med den lille færge.

Der blev fisket rundt på hele øen, Anders, Jens og Leif gik i retning af Østerklev, hvor de ramte et godt fiskeri, Leif fangede 2 under målet og smed en fin fisk. Anders fangede sin første fisk over målet en fin havørred på 51 cm. og 1440 gram. Jens fangede 2 fine grønlændere på 43 og 44 cm. med vægt på henholdsvis 820 gram og 930 gram.

Jørgen (Store) og Per gik venstre om øen i retning af Nørrerevle hvor Store mistede både fisk og sit våben på dagen, en lille morgenflue der var blevet bundet specielt til dagen, efter flere gange kontakt med havørreder og et hegn bagved ham, måtte han siger farvel til flue og chancen for fast fisk. 🙂

2 gange Johnny, Kjeld, Morten, Lars og jeg selv gik over øen og fiskede omme på østsiden ved de dejlige stenrev, vi havde også godt gang i fiskeriet mange under målet samt en nedgænger på ca. 60 cm som blev sat ud i sit rette element igen. En lille fin grønlænder på 42,5 cm. og 840 gram blev det også til.

Christian havde taget cykel med og kørte mageligt afsted mod det store rev ved Nørrerevle hvor han fiskede sammen med Morten Boesgaard, Morten fik en under målet på ca. 37-38 cm. Christian fik inde over sandbunden en flot havørred på 64 cm og 3010 gram, flot fisk der virkelig fortjente 1. præmien.

Christian valgte for største/pæneste havørred et gavekort på 3800 kr. sponseret af Sportdres tak til Kris.
Anders valgte en præmie til en værdi af 750 kr. sponseret af Profisk tak til Lars Carlsen.
Jens Sund valgte for 3 største havørred et fluehjul med bagline sponseret af Purefishing tak til Ib Andersen.
Michael valgte at lade 4 præmien blive i puljen til næste fællestur, valgte dog en æske fluer sponseret af Thomas Mølgård, tak til Thomas.
Jens Sund valgte som 5 præmie et sæt skydehoved med skydeline og forfang sponseret af Vision tak til Tuomas Rytkönen.

Vejret, fangster og ikke mindst det gode humør folk mødte op med, var medvirkende til at konkurrencen blev en succes, der vil gentage sig næste år.

     

Slank og lang genudsættes

 

Christians fisk havde været inde og frådse i sandorm,
 
     
 
 
 
 

 

 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2019 by Fluefiskersiden.dk