Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Husby strand den 27.10.2007

Husby strand den 27.10.2007

Husby strand en dejlig efterårsdag. En smuk fiske dag på Fyn. Sammen med Frank, Michael og Morten gav denne havørred 49cm 1.2 kg. samt et par stykker under målet. Frank mistede en fisk, Morten mærkede intet, Michael fangede 4 under målet samt havde en fin følger. Det var dejligt at fange en blank fisk med løse skæl.

Husby Strand er endnu en af Fyns perler. Fiskestrækket er et godt besøgt sted af mange fiskere der er på jagt efter Havørreden, der fiskes ved pynter og i vige helt ud til Wedellsborg, vandet er meget dybt helt inde under land, ensbetydende med at Havørreden træffes meget tæt under land, der tilrådes at der affiskes inden der vadefiskes.
Knæk & Bræk Thomas Mølgaard Madsen

Træhøfderne

Dyrehegnet bliver passeret udenom gennem vandet, og efter det sidste skrå stykke er man ude på hovedet. Den første tur hvert år imødeses med spænding. Hvor meget har isen og havet taget denne vinter, og hvordan ser der ud. For nogle år siden var der sandstrand, så kom det store højvande. Som åd af klinten, og efterlod en smallere og stenet strandbred.
Træhøfderne bliver færre og færre, mindre og mindre. I takt med at træet mørnes.

 


Husby strand den 27.10.2007

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk