Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Barsø den 6.10.2007

Barsø den 6.10.2007

Turen til Barsø lørdag den 6. oktober havde vi alle glædet os til.

Vi var 9 mand der tog færgen fra fastlandet til den lille havørred ø Barsø, for at stifte bekendtskab med efterårs fiskeriet.

Inden vi pakkede ud fik vi lidt kaffe og brød, Leif var hurtig i vandkanten og nappede hurtigt 2 havørreder dog under målet. Rene fik en der lå lige under målet, køn lille efterårs ørred fanget på en Grå Frede.Der blev fanget godt med fisk den første times tid alle fik lov at mærke en sønderjydsk havørred, de var dog alle under målet.

Frank og jeg aftalte at vandre en tur over under skrænterne, hvilket viste sig at være et godt valg i løbet af ganske kort tid havde Frank fanget en fin havørred på 54 cm, og som om det ikke var nok, han skulle lige blære sig med en på 48 cm. også, begge fanget på en friskbundet Nullermand fisket over stenbund i stigende vand.
Vi valgte at gå tilbage til vores udrustning for at få lidt at spise, samt lidt fiskesladder fra de gode gamle dage.

Efter lidt mad og en velfortjent pause,valgte vi at forsøge os på endnu en vandre tur langs kysten, denne gang havde jeg heldet med mig, en fin havørred på 50 cm. valgte at snuppe en nullermand fisket i et godt tempo med halvanden stanglængde forfang. Vejret var dejligt denne oktober dag så der blev rigtig stresset af på den dejlige ø.

Klokken nærmede sig 17 vi fik pakket grejet og vandrede hen til færgelejet, herunder er der et billede af fiskebumserne på Barsø

Håber vi kan lave en tur mere til barsø senere på året.

     

 

                             
 
     
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2019 by Fluefiskersiden.dk